Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΤΩΡΑ LIVE: Διάγγελμα του πρωθυπουργού για την επιστροφή στην "κανονικότητα"και η εξειδίκευση των μέτρων από 6 υφυπουργούς!


Διάγγελμα στις 6:00 μ.μ. από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το σχέδιο "σταδιακής" και "προσεκτικής" επιστροφής στη "νέα κανονικότητα".
Δείτε live



Αμέσως μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου από υφυπουργούς προκειμένου να εξειδικευθεί το σχέδιο της κυβέρνησης και την Τετάρτη θα ακολουθήσει η εξειδίκευση των μέτρων για τα σχολεία από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, τον λόγο μετά τον Πρωθυπουργό θα πάρουν οι: Γιάννης Κεφαλογιάννης (υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών), Νίκος Χαρδαλιάς (υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων), Νίκος Παπαθανάσης (υφυπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου), Βασίλης Κοντοζαμάνης (υφυπουργός Υγείας), Θοδωρής Λιβάνιος (υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών), αλλά και ο Σωτήρης Τσιόδρας (εκπρόσωπος υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Τη διαδικασία θα συντονίσει ο υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom