Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Θρίλερ με τον θάνατο του 45χρονου στην Κάντζα: Σκηνικό "σταύρωσης" στο διαμέρισμα - Τα περίεργα σημειώματα (βίντεο)


Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του 45χρονου στην Κάντζα. Το πτώμα του 45χρονου εντοπίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο σαλόνι του διαμερίσματος, όπου διέμενε στον πρώτο όροφο της τριώροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος ήταν πολιτικός μηχανικός, διέμενε μόνος του στην περιοχή μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν κλεισμένος στον εαυτό του.

Τις τελευταίες ημέρες τον αναζητούσαν μάταια οι οικείοι του, οι οποίοι ανησύχησαν που δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν. Τη Δευτέρα το βράδυ ο πατέρας του πήγε στο σπίτι και με βοήθεια κλειδαρά άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε νεκρό τον γιο του.

Όλα τα ευρήματα παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια καθώς ο 45χρονος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και τραύματα στα πόδια από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ είχε αμυχές σε όλο του το σώμα.

Ωστόσο, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό του ατυχήματος, και «κλειδί» θα αποτελέσει η ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 45χρονου.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο 45χρονος ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του εδώ και αρκετές μέρες.

Από την έρευνα στο σπίτι δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται κάποια ιδιόχειρα σημειώματα που εντοπίστηκαν με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο.


Συγκεκριμένα, σε αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 45χρονος είχε αποτυπώσει την αγάπη του προς τον Θεό, ωστόσο δεν είναι εύκολο να ερμηνευτούν. Αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR, σύμφωνα με τις οποίες το θύμα έφερε τραύματα στα άκρα από σουβλιά ή καρφιά, είχε αμυχές σε διάφορα σημεία του σώματος του, καθώς κι ένα τραύμα, πιθανόν το θανατηφόρο, από χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα του θύματος αντίκρισαν ένα «απόκοσμο» θέαμα. Η εικόνα του ανθρώπου θύμιζε σκηνή σταύρωσης, χωρίς να υπάρχει σταυρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom