Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Ολα όσα είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για το άνοιγμα Σχολείων,καταστημάτων,Εκκλησίας κλπ (βίντεο)

Την Τρίτη στις 6 το απόγευμα το διάγγελμα Μητσοτάκη

Tο σχέδιο για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων θα ανακοινωθεί την Τρίτη το απόγευμα, στις 6.00, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στη
διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σημειώνοντας ότι οι λεπτομέρειες του σχεδίου θα εξειδικευτούν στη συνέχεια από τους αρμόδιους υπουργούς.

«Σκοπός δεν ήταν να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στα σπίτια μας αλλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αρχικά είπε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και οι επιχειρήσεις υγιεινής, στην συνέχεια θα ανοίξουν τα σχολεία και αμέσως μετά τα καταστήματα εστίασης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα γίνει την Τρίτη 28/04 στις έξι το απόγευμα.

Για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς είπε ότι θα γίνει το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και ζήτησε κατανόηση από τα συνδικάτα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε και το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή όλων των επιδομάτων της Α φάσης.

Δείτε όσα είπε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: