Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 18χρονος μπασκετμπολίστας σε τροχαίο!


Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα ενός 18χρονου μπασκετμπολίστα το απόγευμα του Σαββάτου με το ποδήλατό του στην Πατρών - Κλάους, στον οποίο η τύχη του επεφύλαξε δυσάρεστο «παιχνίδι».

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα το άγγελμα της είδηση για την απώλεια του 18χρονου Νίκου Μοίραλη χθεςτο απόγευμα στην Πατρών – Κλάους στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών του Γλαύκου.

Ο 18χρονος, οδηγούσε το ποδήλατο, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός είχε δανειστεί το ποδήλατο, προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την επιστροφή του από αυτό.

Στο σημείο έσπευσε η μονάδα του ΕΚΑΒ, ενώ η τροχαία ανέλαβε με το ανακριτικό της τμήμα την διερεύνηση του συμβάντος.

http://patrastimes.gr/

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Προμηθέα και ΝΕΠ για τον Νίκο Μοίραλη
Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Νίκου Μοίραλη και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Όλοι στην Οικογένεια του Προμηθέα είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του 18χρονου Νίκου, ενός νέου παιδιού που έκανε το κόσμο γύρω του καλύτερο με το ζεστό και φωτεινό του χαμόγελο και τον πρόσχαρο και ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα του.

Ο Νίκος αγωνίστηκε στον Προμηθέα για 2 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2016 ως το 2018) και πανηγύρισε μαζί μας νίκες και τίτλους. Κυρίως, όμως, μας τίμησε με την αγάπη, το πάθος και την φιλία του, μοιραστήκαμε δυνατές στιγμές κι εμπειρίες ζωής, και παρέμεινε αληθινός φίλος και μέλος της Οικογένειας του Προμηθέα, που σήμερα θρηνεί την απώλειά του.

Η ΝΕΠ
Το Δ.Σ. της ΝΕΠ και σύσσωμη η «οικογένεια» του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Μοίραλη για τον τραγικό χαμό του γιού του, Νίκου σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα στην Πάτρα.

Ο Νίκος έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο των σπορ όντας αθλητής της ΝΕΠ, πριν τον κερδίσει το μπάσκετ. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για την απώλεια ενός παιδιού που ήταν «διαμάντι», είχε ήθος και ζωντάνια και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Μοίραλη, συμπαραστεκόμενοι στον πόνο και στην οδύνη της…

http://patrastimes.gr/

Συλλυπητήρια από την ομάδα του

Ο Γλαύκος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Νίκου Μοίραλη, ο οποίος τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γλαύκος:

Συντετριμμένη η οικογένεια του Α.Ο. Γλαύκου θρηνεί την απώλεια του παιδιού της Νίκου Μοίραλη, που έφυγε πολύ πρόωρα, μόλις 18 χρονών, για την "ομάδα των αγγέλων".
Θερμά Συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέρφια του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom