Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Η αυτό-γελοιοποίηση των επιστημόνων...


Η Επιστήμη δεν είναι κι αυτή αθώα. Αξιοποιείται και χειραγωγείται από την κυρίαρχη Πολιτική και υπό αυτήν την έννοια είναι ταξική.

Η αυθεντική επιστημονική έρευνα δεν είναι ταξική, η χρησιμοποίηση, όμως, των επιστημονικών δεδομένων, η κατεύθυνση της επιστημονικής έρευνας και η "χειραγώγηση" των επιστημονικών αποτελεσμάτων, έχουν χαρακτήρα ταξικό…

Οι επιστήμονες, συνεπώς,

μπορεί μέσα στα εργαστήριά τους να λειτουργούν επιστημονικά (υπερταξικά), αλλά έξω από αυτά να καθορίζονται και να υπηρετούν, συχνά, τις κυρίαρχες ελίτ εξουσίας, νοθεύοντας ακόμα και τα επιστημονικά τους θεωρήματα.

Οι επιστήμονες, όμως, που διαπλέκονται με την οικονομική και πολιτική εξουσία και  υπηρετούν τις σκοπιμότητας της εξουσίας, γρήγορα αυτό-γελοιοποιούνται και αυτό-εξευτελίζονται…

Ο Τσιόδρας φαίνεται ότι είναι βαθιά «χωμένος» και από πολύ παλιά στη ΔΙΑΠΛΟΚΗ: Διαπλοκή οικονομικών και πολιτικών δυνάμεων.

Αποκαλυπτικό είναι το κείμενο του Σίβυλλα ΕΔΩ

Διαβάστε και εδώ

Και το σχόλιο με την απόφαση της Διαύγειας ΕΔΩ


Τσιόδρας: Όχι στη χρήση μάσκας...
Τσιόδρας:
Αναγκαστική χρήση μάσκας...


Κύριε Τσιόδρα... μήπως γνωρίζετε σε ποιο νέο επιχειρηματικό αντικείμενο δραστηριοποιείται -μετά την αλλαγή της "επιστημονικής" σας άποψης-, ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Νταβέλης και ποια η σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη;


Καθηγητής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας: «”Οχι” στη χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης... ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να αποβεί περισσότερο βλαπτικός παρά ωφέλιμος για τους πολίτες», ενώ για τις μάσκες με βαλβίδα ανέφερε απερίφραστα ότι «μπορεί να είναι επικίνδυνες».

Σήμερα ο ίδιος Καθηγητής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας: «αναγκαστική χρήση μάσκας», η οποία μάλιστα θα επιβάλλεται δια τσουχτερού προστίμου.

Τι συνέβη ξαφνικά; Άλλαξαν τα επιστημονικά δεδομένα;

Τι καθηγητής πανεπιστημίου κι ιεροψάλτης... μπορεί να είναι αυτός ο κύριος Τσιόδρας;


από http://resaltomag.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom