Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσ/κη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του! (φωτο & βίντεο)


Σοκαριστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε τον γιο του στην εξώπορτα Ο παιδοκτόνος συνελήφθη και δίνει κατάθεση στην αστυνομία.

Συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη το έγκλημα που σημειώθηκε την Κυριακή (26.04.2020). Ένας πατέρας πυροβόλησε έξι φορές τον γιο του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα στην περιοχή Πυλαιώτικα. Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον πατέρα.

Αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν, πατέρας και γιος φέρονται νωρίτερα να είχαν καβγαδίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος γιος έβγαινε από το σπίτι και ο πατέρας πήγε στην πόρτα και τον πυροβόλησε έξι φορές πισώπλατα.

“Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, αλλά ήταν πολύ δυνατοί, σαν ριπές, σαν να ήταν έξι σφαίρες”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο GRTimes.

Ο παιδοκτόνος, 60 ετών, υδραυλικός στο επάγγελμα, δίνει κατάθεση για την πράξη του στην αστυνομία.

Από την άλλη πλευρά, το νεαρό θύμα, όπως σημειώνει το GRTimes, που επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Το έκανε από αγανάκτηση». Αυτό υποστήριξε ο κ. Θ. Ιορδάνου, ο οποίος γνωρίζει εδώ και χρόνια τον πατέρα. Όπως είπε, ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενδεχομένως επειδή είχε και θέμα με ναρκωτικά, συχνά μάλωνε με τους γονείς του και πολλές φορές τους χτυπούσε.

Ο δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα πάντα με τον κ. Ιορδάνου, ήταν κυνηγός και γι’ αυτό είχε κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο



Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom