Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Καταγγελία: Ξυλοδαρμός πολίτη από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)


Μια καταγγελία για περιστατικό ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομική συνοδεία που πέρασε με κόκκινο στη Μιχαλακοπούλου,στη συμβολή της με την Ξενίας και παραλίγο να χτυπήσει μηχανάκι που πέρναγε κανονικά. 

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν, τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν,ενώ επιτέθηκαν και σε διερχόμενους που προσπάθησαν να επέμβουν.

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη και δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.

Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ενα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.

Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας.Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.

Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.

Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον "επίσημο" έφυγε κατ' ευθείαν.

Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα.Εντελώς όμως.
Κοινοποιήστε.

1 σχόλιο:

kiriakos59 είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ

Read more: Go to TOP and Bottom