Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία στην Θεσ/κη: “Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου” (βίντεο)


Δραματική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για την χθεσινή οικογενειακή τραγωδία στην Θεσσαλονίκη,που πατέρας σκότωσε το γιο του.

Μια νέα συγκλονιστική και σοκαριστική μαρτυρία για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής (26.04.2020) στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως. Στην Πυλαία εκτυλίχθηκε μια τραγωδία, η κορύφωση ενός οικογενειακού δράματος που βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Ένας 63χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του. Έξι φορές τον πυροβόλησε με καραμπίνα, αφού είχε προηγηθεί ακόμη ένα άγριο επεισόδιο.

Καρέ καρέ πως συνέβη το φονικό στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε ο Νικήτας Γουτοκόλης, γείτονας της οικογένειας και ο άνθρωπος που, όπως είπε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του και τον 32χρονο να ξεψυχά στα χέρια του.

Ο μάρτυρας διέψευσε άλλους κατοίκους της περιοχής που χθες είχαν πει πως το θύμα ήταν ναρκομανής. Είχε ψυχολογικά προβλήματα, είπε, ενώ οι καυγάδες με τη μητέρα και τον πατέρα του ήταν συνεχείς και υπήρχαν προβλήματα εδώ τουλάχιστον 10 χρόνια.

Το κακό ξεκίνησε, είπε ο μάρτυρας, από τη στιγμή που ο 32χρονος άρχισε να κυνηγάει στη γειτονιά με ένα σίδερο τη μητέρα του για να τη χτυπήσει. Είχε μένος με τη μητέρα του, είπε ο μάρτυρας.Κατάφερε να πείσει τον 32χρονο να μπει στο σπίτι και τον ηρέμησε, πρόσθεσε.

Όταν όμως εμφανίστηκε ο πατέρας του, ο 32χρονος εξαγριώθηκε. «Σηκώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα» τόνισε. Και πάλι εκείνος, λέει, παρενέβη και σήκωσε το θύμα πάνω από τον πεσμένο πατέρα του και τον πήγε στην άκρη.

Τότε όμως «ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας, μπήκε μέσα, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Τα σκάγια με χτύπησαν πολύ ελαφριά. Πήρα το τραυματισμένο θύμα, τύλιξα το χέρι του που ήταν σακατεμένο και προσπάθησα να τον πάω προς το σπίτι μου. Τότε ξαναβγήκε ο πατέρας, πυροβόλησε άλλες τρεις φορές. Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου».

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία:
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom