Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Βύρωνας: Εξαφανίστηκε 21χρονος, πιθανόν η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο


Στις 27/4/2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βύρωνα Αττικής, ο Αθανασόπουλος Βασίλης, 21 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αθανασόπουλου Βασίλη στις
28/4/2020 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα γιατί πιθανόν η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Ο Αθανασόπουλος Βασίλης έχει ύψος 1.80 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας, λευκό φούτερ, μαύρο μπουφάν με κόκκινες ρίγες και πράσινα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Update: Βρέθηκε την Πέμπτη 30/4/20
Ο Βασίλης Αθανασόπουλος βρέθηκε στα ξημερώματα της Πέμπτης (30.04.2020), όταν ένας πολίτης κάλεσε στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο πολίτης έδωσε πληροφορίες για το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν ο 21χρονος και έτσι τελείωσε η αγωνία της οικογένειας του νεαρού, που τον αναζητούσε.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και ο 21χρονος Βασίλης εντοπίστηκε έπειτα από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, όντας πλέον ασφαλής.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είχε εξαφανιστεί από τον Βύρωνα στις 21 Απριλίου και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του μια εβδομάδα μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom