Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Το αδιαχώρητο σε νέο γλέντι Ρομά - Δοκιμάζουν την ανοσία της αγέλης; (βίντεο)


Δείτε τις εικόνες από το γλέντι στα Νέα Λιόσια όπου οι Ρομά χόρευαν και έπιναν με χορεύτριες οριεντάλ για να ξορκίσουν... τον κορωνοϊό.

Απίστευτες εικόνες από γλέντι αθίγγανων στα Νέα Λιόσια, την περασμένη Παρασκευή. Συνωστίσθηκαν σε κλειστό χώρο, ο ένας πάνω στον άλλον κυριολεκτικά, χορεύοντας και πίνοντας με χορεύτριες οριεντάλ για να ξορκίσουν... τον κορωνοϊό.

Το γλέντι πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ρομά σε κατοικία των Άνω Λιοσίων, εκεί όπου δύσκολα φτάνει το χέρι του Νόμου. Σε μια από τις σκληροπυρηνικές γειτονιές, δεκάδες αθίγγανοι συνωστίσθηκαν με αφορμή την ονομαστική γιορτή ενός φίλου τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Οι καλεσμένοι έπιναν και γλένταγαν μαζί με οριεντάλ χορεύτριες, ο ένας δίπλα στον άλλον με τη μουσική από τα κλαρίνα να καλύπτει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Όσο για μέτρα προστασίας, μάσκες και τα σχετικά, αυτά ούτε για αστείο, καθώς οι ευάλωτες αυτές κοινωνικές ομάδες, δεν πιστεύουν σε κορωνοϊούς και πανδημίες και συμπεριφέρονται σα να μην πέρασε ποτέ ο ιός τα σύνορα της χώρας.

Δείτε το βίντεο:


https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom