Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Μυστήριο με πτώμα στην Κάντζα: Βρέθηκαν σημειώσεις με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο


Έχασε τη ζωή του πριν το Πάσχα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας - Είχε πληγές στα άνω και κάτω άκρα και στο κεφάλι.

Πυκνό μυστήριο τυλίγει την υπόθεση με το πτώμα ενός 45χρονου άνδρα που βρέθηκε χθες στις 9 το βράδυ στο σπίτι του, στην οδό Ιούς στην Κάντζα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του πριν το Πάσχα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, είχε τραύματα - πληγές στα άνω και κάτω άκρα και στο κεφάλι ενώ δίπλα του βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο.

Το σπίτι που διέμενε μόνος του, δεν είχε ίχνη παραβίασης, ούτε ήταν ψαγμένο και έτσι από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβαν να λύσουν τον γρίφο του περίεργου θανάτου αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας.

Οι αστυνομικοί, περιμένουν το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση,που διενεργεί η κυρία Σπηλιοπούλου για να έχουν εικόνα αν πρόκειται για έγκλημα ή αυτοκτονία καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο 45χρονος που είχε σπουδάσει οικονομικά αλλά δεν εργαζόταν, μετά τον χωρισμό του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου που έχει αναλάβει τη νεκροτομή θα αποφανθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις από τους γονείς και τα κοντινά πρόσωπα του 45χρονου για να συνθέσουν το παζλ.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom