Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Αποδοκιμάστηκε η Όλγα Γεροβασίλη στο ΑΤ Ομονοίας - Κόντρα με Μητσοτάκη και Κρανιδιώτη (βίντεο)


Η Όλγα Γεροβασίλη αποδοκιμάστηκε στο ΑΤ Ομονοίας, με κορυφαίες πηγές του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. να δίνουν διαστάσεις στην κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - "Η υπουργός δεν γνώριζε ότι θα μεταβεί ο Κυριάκος
Μητσοτάκης" λένε στο newsit.gr κορυφαίοι παράγοντες του υπουργείου - Οι ίδιες πηγές κατονομάζουν τον Φαήλο Κρανιδιώτη ως τον άνθρωπο που επιτέθηκε λεκτικά στην υπουργό! - Όλο το χρονικό της κόντρας μετά την καταδρομική επίθεση αγνώστων στο ΑΤ Ομονοίας

Όλγα Γεροβασίλη και Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν… δυο ξένοι σήμερα, Τρίτη 16.10.2018, στο ΑΤ Ομονοίας. Εκεί όπου το βράδυ της Δευτέρας ομάδα περίπου 50 αγνώστων έκαναν καταδρομική επίθεση με «βροχή» από μολότοφ και αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων.
Πρώτος έφτασε στο σημείο της επίθεσης ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία μάλιστα αποδοκιμάστηκε με κάποιον να ακούγεται να φωνάζει: «Ντροπή σου! Έχετε και μούτρα και εμφανιζόσαστε! Ανίκανοι άνθρωποι! Επικίνδυνοι».
Δείτε το βίντεο
Οι δυο τους δεν συναντήθηκαν, όπως έγινε γνωστό, ωστόσο η κόντρα δεν άργησε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «κάποιοι περιμένουν να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν…» με την πλευρά της ΝΔ να κατηγορεί, μάλιστα, την υπουργό πως πήγε στο ΑΤ Ομονοίας… επειδή πρώτα πήγε ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «παίζει ένα τελευταίο χαρτί. Θα συνιστούσα στα θέματα ασφαλείας να σταθεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα την οποία διαθέτουμε. Όσοι προσπαθούν να κάνουν επικοινωνία με ζητήματα ασφάλειας είναι επικίνδυνοι».

Στην αντεπίθεση το υπουργείο – «Δείχνουν» Κρανιδιώτη για την λεκτική επίθεση στην Όλγα Γεροβασίλη!

Και κάπου εδώ έρχεται η… συνέχεια της κόντρας. Κι αυτό διότι απάντηση στους σχολιασμούς της Νέας Δημοκρατίας ότι η Όλγα Γεροβασίλη έσπευσε να μεταβεί στο ΑΤ Ομονοίας μόλις πληροφορήθηκε ότι εκεί βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνουν μέσω του newsit.gr κορυφαίοι παράγοντες του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ..
«Η Νέα Δημοκρατία είχε ενημερώσει μόνο τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας ότι θα βρισκόταν σήμερα εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η υπουργός δεν γνώριζε το γεγονός, όπως άλλωστε δεν το γνώριζαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου.
Η Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε τον διοικητή του Τμήματος ότι επισκέπτεται το Τμήμα ενώ βρισκόταν στο ύψος της Ομόνοιας.
Όλα τα υπόλοιπα που διοχετεύονται από την Πειραιώς είναι παραφιλολογία«, αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο άνθρωπος που αποδοκίμασε την Όλγα Γεροβασίλη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και νυν πρόεδρος του κόμματος Νέα Δεξιά.
Εδώ να σημειωθεί πως τόσο στον λογαριασμό του στο Twitter, όσο και σε αυτόν στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει αναρτήσει φωτογραφίες από την παρουσία του στο ΑΤ Ομονοίας.
Δείτε τις αναρτήσεις

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom