Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Δικηγόρος της φοιτήτριας που έπεσε από μπαλκόνι του ΑΠΘ: «Σύντομα θα έχουμε προσωποποίηση ευθυνών»! (βίντεο)


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας που τον Νοέμβριο του 2016, έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νέα στοιχεία δείχνουν πως την απειλούσαν με ροζ βίντεο.

Πλέον, οι δικαστικές αρχές καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα, εάν ο θάνατος της Λίνας, οφείλεται σε αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης, Αντώνης Ξυλουργίδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αtlas Κεντρικής Μακεδονίας, «μετά την κατεπείγουσα έρευνα που έχει διατάξει ο προϊστάμενος εισαγγελέας δικαιοσύνης από τον περασμένο Δεκέμβριο, είμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση με τις Αρχές και προσπαθούμε να ρίξουμε άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν κληθεί κάποιοι μάρτυρες στις παράλληλες έρευνες που διενεργούνται σε Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ξυλουργίδη, διαβεβαίωσε πως, «σύντομα θα έχουμε προσωποποίηση ευθυνών» και πρόσθεσε πως, «βεβιασμένα λειτούργησαν ορισμένοι, ώστε να μπει η υπόθεση στο αρχείο».

«Μετά από σχεδόν δύο χρόνια από τον φρικτό θάνατο αυτής της κοπέλας που πέφτοντας από τον 9ο όροφο, κανείς δεν έμαθε την ειλικρινή αλήθεια. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Υπάρχουν πολλοί που υποκριτικά, δεν λένε την αλήθεια και από την τοπική κοινωνία, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη. Στον ένατο όροφο δεν έμεναν μόνο οι κοπέλες από το δωμάτιο που έπεσε, έμεναν κι άλλοι φοιτητές και φοιτήτριες, αλλά στην Ελλάδα, αν πεις την αλήθεια, μπορεί και να μπλέξεις, όλοι κρατούν το στόμα τους κλειστό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

από https://atlastv.gr

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό μας φάκελο για το πως οδηγήθηκε στο θάνατο η 22χρονη φοιτήτρια Λίνα Κοεμτζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom