Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Δερβενοχώρια: Βρέθηκε ακρωτηριασμένος ο 81χρονος που αγνοούνταν


Μετά από δύο μήνες περίπου από την ημέρα που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι ο 81χρονος που αγνοούνταν σε περιοχή των Δερβενοχωρίων.

Κυνηγός περνώντας έξω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ εντόπισε αρχικά τα κάτω άκρα ενός ανθρώπου. Αμέσως, ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο μαζί με τον επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Σημειωτέον ότι εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν σε εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στο χωριό Πύλη λόγω της 28ης Οκτωβρίου. Μόλις έφτασαν στο σημείο, σε έρευνα που ακολούθησε εντός της περιφραγμένης περιοχής βρήκαν και το υπόλοιπο ανθρώπινο σώμα.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μοιάζουν με τον ηλικιωμένο που αγνοούνταν από το καλοκαίρι, τον οποίο μάλιστα, μέχρι χθες αναζητούσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Περιφέρεια Στερεάς, μετά από β' γύρο ερευνών που διατάχθηκε να γίνει.

Επίσης, στο χέρι του βρέθηκε το κλειδί του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε βρεθεί κλειδωμένο από τις πρώτες ημέρες που δηλώθηκε η εξαφάνισή του.
https://tvstar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom