Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Πέντε άτομα στο μοιραίο ελικόπτερο - Ανάμεσα τους ο ιδιοκτήτης της Λέστερ και η κόρη του (φωτο & βίντεο)


Ο Πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του ήταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου, το οποίο συνετρίβη έξω από το γήπεδο της ομάδας, λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του, το βράδυ του
Σαββάτου, ανέφερε στο Reuters πηγή με γνώση των περιστατικών, δίνοντας έτσι απάντηση στο θρίλερ των τελευταίων ωρών.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, επικαλούμενο την συγκεκριμένη πηγή, στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά πέντε άνθρωποι: Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ και η κόρη του, οι δύο πιλότοι και ακόμη ένα πρόσωπο, η ταυτότητα του οποίου ακόμη δεν είναι γνωστή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε κάποιος που να επέζησε από την συντριβή του ελικοπτέρου, το οποίο απογειώθηκε από την σέντρα του γηπέδου, πήρε ύψος και μόλις βγήκε από το στάδιο άρχισε την καθοδική ανώμαλη πορεία για να καταλήξει στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο. Κατά την πρόσκρουση του στο έδαφος, προκλήθηκε μικρή έκρηξη και το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Θρήνος στη Λέστερ: Οπαδοί αφήνουν λουλούδια έξω από το γήπεδο

Ανείπωτος θρήνος για τη Λέστερ και την οικογένεια του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της, καθώς στο ελικόπτερο που συνετρίβη πριν λίγες ώρες, φαίνεται ότι επέβαινε τόσο ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, όσο και η 34χρονη κόρη του, Βοράμας.

Οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να πηγαίνουν στο γήπεδο για να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ήρθε η πρώτη ανακοίνωση της Λέστερ χωρίς όμως να δίνει κάποια νέα πληροφορία για το αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας επέβαινε στο ελικόπτερο.

"Βοηθάμε την Αστυνομία και τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό περιστατικό στο King Power Stadium. Ο σύλλογος θα εκδώσει μια πιο λεπτομερή δήλωση όταν θα υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, ο ιδιοκτήτης της ομάδας παρακολούθησε το παιχνίδι, ενώ συνήθως μετά από κάθε αγώνα έφευγε με το ελικόπτερο. Όπως αναφέρθηκε, στη 01:30 ο γιος του, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, που έχει και τον τίτλο του αντιπροέδρου της ομάδας, δεν ήταν στο γήπεδο.

Βίντεο από τη συντριβή


Οι πρώτες εικόνες από το κατεστραμμένο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom