Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Τρόμος στον ΑΝΤ1 - Ώρες αγωνίας για τους εργαζομένους


Δύσκολες μέρες για ακόμα μία φορά βιώνουν οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1 με πολλούς να θέλουν να ανέβουν... στα κάγκελα εξαιτίας όσων λέγονται ότι θα γίνουν στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου τις επόμενες μέρες...
για να μην πω ώρες. 

Κι όλα αυτά γιατί κάποιος... πρέπει να πληρώσει την πορεία του σταθμού που τους τελευταίους μήνες πηγαίνει από το κακό... στα χαμηλότερα!

Λίγο μετά την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και το κανάλι εξακολουθεί να παραμένει σε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ το μεγάλο –και ακριβό- «όπλο» του στη «μάχη» της τηλεθέασης, το «Nomads» δικαιολογημένα έτσι όπως βγαίνει δεν φέρνει τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού. Αποτέλεσμα;

Το γνωστό: τη «νύφη» θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι με τη διοίκηση να αποφασίζει περικοπές σε μισθούς αλλά και απολύσεις.

Ήδη το «πρόγραμμα εξυγίανσης» έχει τεθεί σε εφαρμογή με αρκετούς να έχουν ενημερωθεί για την ακόμα μία περικοπή στο μισθό τους ενώ άλλοι έχουν ενημερωθεί πως ο επόμενος μήνας, ο Νοέμβριος, δεν θα τους βρει «κατοίκους» του τηλεοπτικού σταθμού.

Ιδιαίτερα κρίσιμα όμως είναι τα επόμενα 24ωρα αφού τα σενάρια που κυκλοφορούν στον ΑΝΤ1 είναι πως αυτές τις μέρες, έως το τέλος του μήνα, θα υπάρξει κλιμάκωση του «προγράμματος εξυγίανσης».

Τα σενάρια αυτά όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και τρόμο για το «αύριο» στους εργαζομένους ενώ φαίνεται ότι έντονη δυσφορία υπάρχει και σε στελέχη του σταθμού που γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν σημαντικότερα λειτουργικά προβλήματα στους τομείς τους.

Παράδειγμα ο τομέας ειδήσεων που ενώ έχει σημειώσει άνοδο των ποσοστών τηλεθέασής του καλείται να… αποψιλωθεί από προσωπικό ενώ όσοι εναπομείνουν θα δουν το μισθό τους κατά τι χαμηλότερο…!


Γρηγόρης Μελάς
https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom