Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Αχαϊα: Νεκρός 50χρονος πατέρας 4 παιδιών σε εργατικό δυστύχημα


Ακόμα ένας εργάτης νεκρός σε εργατικό δυστύχημα το τελευταίο διάστημα.Σήμερα το πρωί,ένας 50χρονος καταπλακώθηκε, κατά τις εργασίες κατεδάφισης παλαιού σπιτιού στα Τσουκαλέικα Αχαϊας.

Ο 50χρονος χειριστής τσάπας Βασίλης Ηλιόπουλος ήταν πατέρας 4 παιδιών με καταγωγή από την Δυτική Αχαϊα κι έχασε τη ζωή του λίγο πριν τη μία το μεσημέρι όταν καταπλακώθηκε από τοίχο στην περιοχή των Τσουκαλεϊκων, κατά την εκτέλεση εργασιών.

Ο άνθρωπος, σύμφωνα με το patrastimes.gr, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του,τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας,όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της νέας τραγωδίας,ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί τα σοβαρά εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα.

Τις περισσότερες φορές διαπιστώνεται ότι στους χώρους εργασίας δεν τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Η εργατική τάξη συνεχίζει να θρηνεί τα παιδιά της που χάνονται στη «μάχη» για το μεροκάματο.
http://patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom