Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Συγκίνηση για τον 14χρονο μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω bullying στην Αργυρούπολη (φωτο & βίντεο)


Το περασμένο καλοκαίρι, η τραγική υπόθεση της αυτοκτονίας ενός 14χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ο λόγος για τον Νίκο Φιλίππου, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, με
το σημείωμα που άφησε πίσω του και τα στοιχεία να δείχνουν ότι αιτία της αυτοκτονίας είναι το bullying που δεχόταν από συνομηλίκους του.

Σήμερα, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός μετέφερε όλα όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο σχολείο του αδικοχαμένου παιδιού, όπου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου.

«Η μητέρα του Νικόλα βρέθηκε εκεί για να παραλάβει το βραβείο και το αριστείο του παιδιού της ως πρωτεύσαντας μαθητής. Αρκέστηκε στο να πάρει μόνο μια ικανοποίηση… Ο Νικόλας ήταν από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου του. Θα παρήλαυνε, θα ήταν σημαιοφόρος, γιατί είχε εξαιρετική απόδοση, 19 και 11/14. Δεν ήταν εκεί όμως…«, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, στον αέρα προβλήθηκαν δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα του «Μαζί σου» συμμαθητές του αδικοχαμένου παιδιού, ο θείος του, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος τοιχοκόλλησε στα σχολεία αφίσες του παιδιού τους, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το bullying.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μαζί σου":

https://www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom