Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

BBC: Νεκρός ο πρόεδρος της Λέστερ - Δεν το επιβεβαιώνει η ομάδα (φωτο & βίντεο)

Συνετρίβη το ελικόπτερο έξω από το γήπεδο της ομάδας

Δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η King Power του επιβεβαίωσε πως ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν στο ελικόπτερο τη στιγμή της συντριβής
- Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση - Άγνωστα ακόμη τα αίτια της πτώσης αλλά και ο ακριβής αριθμός των επιβατών του μοιραίου ελικοπτέρου.

Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του βρετανικού δικτύου BBC που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Δεν έχει γίνει επίσης γνωστό πόσοι ήταν συνολικά οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

«Βοηθούμε την Αστυνομία της Leicestershire και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού συμβάντος στο King Power Stadium. Η ομάδα θα εκδώσει μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες». Αυτή ήταν η λιτή ανακοίνωση της Λέστερ την Κυριακή το πρωι, που όπως φαίνεται δεν διευκρινίζει κάτι σε σχέση με την τύχη του προέδρου της ομάδας και των επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο.

Αυτή η φωτογραφία που δημοσίευσε το BBC τραβήχτηκε αμέσως μετά την απογείωση του ελικοπτέρου από το King Power Stadium.

Ο πρόεδρος των «Αλεπούδων» επέβαινε στο ελικόπτερο την ώρα του δυστυχήματος λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του έπειτα από τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ. Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα. Oι αιτίες του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστες.

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό που μετέδιδε τον αγώνα Λέστερ-Γουέστ Χαμ κι αμέσως μετά είχε εκπομπή στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο εντός του γηπέδου, απ' όπου κατέγραψε την απογείωση του ελικοπτέρου!
Παίκτες της Λέστερ όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γουίλφρεντ Ντιντί εκδήλωσαν τη θλίψη τους για το δυστύχημα στα προφίλ τους στα social media.

Ο πρόεδρος ήταν στο ελικόπτερο

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος:

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».
Στη συνέχεια, ο εν λόγω δημοσιογράφος κάνει λόγο για σπέκουλα από όσους αναφέρονται σε τραυματίες από το ατύχημα, από τη στιγμή που δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Επίσης λέει ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειας του ιδιοκτήτη της Λέστερ είναι τώρα στην Ταϊλάνδη όπου τώρα είναι νύχτα -υπονοώντας ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί τους.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom