Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Τρόμος στους δρόμους: Πέτρες και βολίδες από αεροβόλα - Διπλό χτύπημα σε Συγγρού και Αγίους Αναργύρους


Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα στο λεωφορείο που δέχθηκε επίθεση με αεροβόλο στη Συγγρού - Δυο ώρες πριν άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους - Πάνω από 10 επιθέσεις σε λεωφορεία μέσα σε δύο εβδομάδες

Μετράνε 14 επιθέσεις οι οδηγοί λεωφορείων μέσα στις τελευταίες εβδομάδες. Οι άγνωστοι επιτίθενται με πέτρες, ενώ χθες τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού φαίνεται ότι το λεωφορείο χτυπήθηκε από βολίδα αεροβόλου. Ο τρόμος στον δρόμο επανήλθε καθώς άγνωστοι βάζουν όλο και πιο συχνά στο στόχαστρο λεωφορεία του ΟΑΣΑ που είναι γεμάτα με επιβάτες.
Η πιο σοβαρή επίθεση έγινε χθες τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Στάσης Εφέσσου κοντά στον Άγιο Σώστη. Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Α2 χτυπήθηκε πιθανότατα από βολίδα αεροβόλου με αποτέλεσμα μία επιβάτης να τραυματιστεί ελαφρά. Πρόκειται για το 5ο περιστατικό από το βράδυ του που περασμένου Σαββάτου.
Δυο ώρες νωρίτερα, στις 19.00, είχε σημειωθεί επίθεση με πέτρες σε ακόμη ένα που εκτελούσε το δρομολόγιο Γ10 στους Αγίους Αναργύρους. Ευτυχώς σε αυτή την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom