Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γάμος “μαϊμού” στο Δημαρχείο της Χαλκίδας το 2014!!!!


Τεράστια αναστάτωση επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 πραγματοποιήθηκε γάμος μαϊμού, μέσα στο Δημαρχείο της Χαλκίδας. Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις, διεξάγεται
Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται, ο φάκελλος, να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, καθώς προκύπτουν πολύ σοβαρά αδικήματα!!!

Το χρονικό της υπόθεσης έχει ως εξής:
Το 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, ο γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της …εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα και εκεί κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξαν τη Χαλκίδα για να κάνουν το γάμο τους.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου (υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες), στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα ήρθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Δεν παντρεύτηκε ποτέ
Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά, καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!!!!

Η γυναίκα “έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που αντίκρισε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο “σύζυγός” της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Παντρεμένος με δύο παιδιά
Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον …γάμο μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του!!! Στη συνέχεια, έζησε με την “σύζυγο” στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη

Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν!!! Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

http://evialead.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom