Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Γιάννος και Σημίτης θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει...

Για το έγκλημα που έχουν διαπράξει κατά της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και ιδιαίτερα κατά της Δημοκρατικής Παράταξης

του Μάκη Κουρή
Σίγουρα κάποιοι θα πουν ότι είμαστε σκληροί. Πολύ σκληροί.Ίσως και ότι δεν έχουμε ανθρωπιά.Απόλυτα σεβαστή η άποψή τους.

Μπροστά σε τέτοια γεγονότα, όμως, αγαπητοί φίλοι, που στήνουν στον τοίχο το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας, το οποίο κατακτήθηκε με αγώνες και πόνο πολύ, ακόμη και με φυλακίσεις κάποιων για τις ιδέες τους, για να μπορεί σήμερα ο πολίτης να μιλάει ελεύθερα και να μη φοβάται τον «χωροφύλακα», πάνε στην άκρη τα συναισθήματα.

Δεν μπορεί ο κάθε Γιάννος και ο κάθε Σημίτης να δίνουν όπλα στους εχθρούς της Δημοκρατίας μας.Να εξευτελίζουν τη χώρα μας,που γίνεται περίγελως σε όλη τη Γη με την εικόνα του Παπαντωνίου με τις χειροπέδες,στον οποίο ο έλληνας πολίτης είχε εμπιστευθεί τα κλειδιά του υπουργείου Οικονομίας και του υπουργείου Άμυνας όχι για να τα λεηλατήσει και να αποκτήσει παλάτια...

Όπως και ο Τσοχατζόπουλος. Μπροστά στα μάτια του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του Καθηγητή,του εκλεκτού της υψηλής κοινωνίαςτης Αθήνας. Ο οποίος έκανε τον τροχονόμο στις μίζες εκατομμυρίων ευρώ που έπεφταν σαν το χαλάζι.

Μίζες που συνέβαλαν στην τραγωδία που κοντά δέκα χρόνια τώρα ζει ο ελληνικός λαός, με τα νοικοκυριά να δυστυχούν, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις να....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ΠΑΡΟΝ που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom