Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αυτοί είναι οι αλβανοί κομάντος που σκότωσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

H ομάδα των φονιάδων της «RENEA» παίρνει εντολές μόνο από τον Ράμα

Αλβανοί κομάντος βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.Πρόκειται για την αντιτρομοκρατική μονάδα της αλβανικής αστυνομίας, RENEA.

Με το που κάλεσαν την επίλεκτη και σκληροτράχηλη ομάδα RENEA, στους Βουλιαράτες, όλοι γνώριζαν πώς το επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα δεν θα τελείωνε αναίμακτα.

Είναι κοινό μυστικό πώς οι αμείλικτοι δολοφόνοι της αλβανικής αντιτρομοκρατικής, στο πεδίο μάχης μιλούν με τα όπλα . Δεν ακολουθούν το επιχειρησιακό πρωτόκολλο της αστυνομίας. Πρώτα πυροβολούν και μετά ρωτούν .

Σύμφωνα με το Star, η ομάδα των φονιάδων της «RENEA» παίρνει εντολές μόνο από τον Ράμα.

Η ομάδα της RENEA θεωρείται η ελίτ των αρχών ασφαλείας της Αλβανίας. Λογοδοτούν απευθείας στον Έντι Ράμα .

Το ακρωνύμιο του σώματος αναφέρεται ως «τμήμα εξουδετέρωσης ένοπλων στοιχείων». Έχει δημιουργεί για να πατάξει την βαριά εγκληματικότητα ωστόσο είναι οι ίδιοι που κάνουν πολλές φορές πλάτες στους εμπόρους ναρκωτικών .

Είναι ο φόβος και ο τρόμος των Αλβανών, όπως θα δείτε στο οδοιπορικό της Καθημερινής, στον απροσπέλαστο χασισοβολώνα της Ευρώπης, το χωριό Λαζαράτι. Εισβάλουν με τεθωρακισμένα και full face.


Το σώμα μετρά σχεδόν 3 δεκαετίες και αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας επιχειρήσεις διάσωσης ομήρων, αντιτρομοκρατικές αποστολές και καταστολής των ακραίων μορφών εγκλήματος. Έχει τρεις βάσεις: στα Σκόδρα, τα Τίρανα και το Φίερι.

Τα όπλα είναι η προέκταση του χεριού τους. Οι 200 σκληροτράχηλοι άνδρες των ειδικών αποστολών έχουν εκπαιδευτεί για συνθήκες πολέμου στη Γερμανία και τη Βρετανία.
https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom