Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων του MEGA - Ξημερώματα Κυριακής πέφτει μαύρο


Τον δικό τους επίλογο σε μια προδιαγεγραμμένη τραγωδία έγραψαν με ένα βίντεο 4 λεπτών οι εργαζόμενοι του MEGA. Ένα τέλος με συρραφή επιτυχιών του Μεγάλου καναλιού!

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και κατόπιν ταλαιπωρίας των εργαζομένων του την τελευταία τριετία, έρχεται πλέον το μαύρο να ρίξει την αυλαία στο MEGA.

Προηγήθηκε η απόφαση του ΣτΕ,ακολούθησε χτες μία ανακοίνωση της DIGEA και το μεγάλο κανάλι,που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 1989,το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018 σβήνει άδοξα από τον τηλεοπτικό χάρτη.

Οι εργαζόμενοι του MEGA πάλεψαν για να το κρατήσουν ζωντανό,αλλά ήταν μόνοι τους για περισσότερο από δύο χρόνια,απλήρωτοι και χωρίς το παραμικρό φως στον ορίζοντα.

Ως επίλογο λοιπόν δημιούργησαν το παρακάτω συγκινητικό βίντεο με το οποίο αποχαιρετούν οριστικά και δια παντός τους τηλεθεατές του σταθμού που έπαιξε το δικό του ρόλο στα πολιτικά,ψυχαγωγικά και πολιτιστικά πράγματα του τόπου τα τελευταία 30 χρόνια.

Πρόκειται για μία συρραφή σκηνών από παλιά σίριαλ που αγαπήθηκαν από το ευρή κοινό και κλείνει με την ένδειξη «Mega 1989-2019 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε σχετικά:
Ξημερώματα Κυριακής 28 Οκτωβρίου,ανήμερα του "ΟΧΙ",πέφτει το μαύρο στο Mega (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom