Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Μακελειό σε συναγωγή του Πίτσμπουργκ: Οκτώ νεκροί και τρεις αστυνομικοί τραυματίες! - Δείτε live εικόνα

"Όλοι αυτοί οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν", είπε ο δράστης!

Συναγερμός στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ - Οπλισμένος άνδρας μπήκε σε συναγωγή και άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων! - "Δεν θέλω να ζήσει κανείς τους" φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε!
Ήταν βαρύτατα οπλισμένος - Δείτε live εικόνα από το σημείο

Νέος τρόμος στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε συναγωγή στην πόλη Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια. Ένοπλος άνδρας εισέβαλε στη συναγωγή Tree of Life και άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων.
Άμεσα στο σημείο βρέθηκε δύναμη της αστυνομίας και υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τον δράστη.Ο νεότερος απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον οκτώ νεκρούς, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότερα θύματα.
Τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί. Ο δράστης, μετά από διαπραγματεύσεις, παραδόθηκε και είναι υπό κράτηση.
Δείτε live εικόνα από το σημείο
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Reports of current active shooter in Tree of Life synagogue on the corner of Shady and Wilkins... Police urging citizens to stay out of the Squirrel Hill area
Οι τοπικές αρχές, ζήτησαν από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή! Δραματικοί είναι οι διάλογοι που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο ανέφερε, μέσω ασυρμάτου, πως «υπάρχουν τέσσερις (άνθρωποι) πεσμένοι στο κεντρικό δωμάτιο». Ένας άλλος ακούγεται να ζητά ενισχύσεις και περισσότερο οπλισμό!

«Θέλω να πεθάνουν αυτοί οι Εβραίοι»!

Ο δράστης της επίθεσης στη συναγωγή του Πίτσμπουργκ έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τη στιγμή που του περνούσαν τις χειροπέδες φέρεται να τους είπε πως «όλοι αυτοί οι Εβραίοι θέλω να πεθάνουν» και πως «δεν θέλω κανένας από αυτούς να ζήσει«!
Οι υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών έφθασαν στη συναγωγή στις 10.00 τοπική ώρα. Σύμφωνα με το Reuters, η αστυνομία του Πίτσμπουργκ περικύκλωσε τη συναγωγή μετά τις πληροφορίες περί ενός ενόπλου στο κτίριο.
Η ταυτότητα του ενόπλου δεν έχει γνωστοποιηθεί. Ήταν οπλισμένος με ένα όπλο AR-15 και ένα πιστόλι τύπου Glock. Οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά όπλα πάνω του! Είχε όπλο στον αστράγαλό του, ένα πιστόλι στη μέση του, ενώ ένα στρατιωτικού τύπου δέμα που βρέθηκε μέσα στη συναγωγή εξετάζεται μετά από αναφορές πως ίσως περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό!
Τις εξελίξεις στο Πίτσμπουργκ παρακολουθεί και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ που ήδη tweet-αρε! «Παρακολουθώ τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβανία. Δυνάμεις της τάξεις επί τόπου. Οι άνθρωποι στην περιοχή του Squirrel Hill πρέπει να παραμείνουν προστατευμένοι. Φαίνεται να υπάρχουν πολλά θύματα. Να προσέχετε για τον ένοπλο. Ο Θεός να σας έχει καλά όλους», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Watching the events unfolding in Pittsburgh, Pennsylvania. Law enforcement on the scene. People in Squirrel Hill area should remain sheltered. Looks like multiple fatalities. Beware of active shooter. God Bless All!
Η αιματηρή επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή στο Πίτσμπουργκ έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την υπόθεση με τα τρομο-πακέτα που έλαβαν πολλά στελέχη των Δημοκρατικών.Ως ύποπτος για την αποστολή των δεμάτων με τους εκρηκτικούς μηχανισμούς έχει συλληφθεί ένας 56χρονος άνδρας, ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από rt.com και ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom