Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Αιματηρή συμπλοκή Αλβανών και Ελλήνων τα ξημερώματα στον Γέρακα - Νοσηλεύονται φρουρούμενοι


Αιματηρή η συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς τα ξημερώματα στον Γέρακα. Έξι άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το πάρκο στην οδό Δομοκού στον Γέρακα μετατράπηκε σε πεδίο συμπλοκής ανάμεσα σε Αλβανούς και Έλληνες τα ξημερώματα. Η συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι τραυματίες έχουν χτυπηθεί με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα πιστόλι, το οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί.

Όλοι τους νοσηλεύονται φρουρούμενοι στα νοσοκομεία Ερυθρός Στραυρός και Σισμανόγλειο.

Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν ότι οι δυο εκ των τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν φαίνεται ότι διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της συμπλοκής, ωστόσο όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για “ραντεβού” μεταξύ των δύο ομάδων μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου
Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου
https://www.newsit.gr/

Σύμφωνα με το enikos.gr έχει τραυματιστεί σοβαρά από πυροβολισμούς ένας Έλληνας, ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως φέρει δύο διαμπερή τραύματα σε τράχηλο και πνεύμονα. Έχουν τραυματιστεί ακόμη πέντε άνδρες, αλβανικής καταγωγής, από μαχαίρια και κατσαβίδια.

Όλοι τους νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στη μέση του δρόμου και όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για "ραντεβού" των δύο ομάδων. Η αστυνομία εξετάζει εάν το περιστατικό συνδέεται με τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom