Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ο Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία χθες - Συγχαρητήρια από Τσίπρα, Μητσοτάκη και Γεννηματά (φωτο & βίντεο)


O Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Λετονού Έρνεστς Γκούλμπις κερδίζοντας τα σετ 6-4 και 6-4 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε διοργάνωση ATP.

Επίσης έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει τίτλο σε τελικό ATP. Ο 20χρονος αθλητής έγραψε την δική του ιστορία με τους γονείς του πάντα στο πλευρό του, τον Απόστολο και την Τζούλια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο τρόπαιο που κατακτήθηκε από Έλληνα τενίστα στην ιστορία της open era!

Για τον 20χρονο Τσιτσιπά ο σημερινός τελικός ήταν ο τρίτος του φετινός στο ATP tour μετά τη Βαρκελόνη και το Τορόντο και ο πρώτος που δεν είχε αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ
Συγχαρητήρια Τσίπρα, Μητσοτάκη και Γεννηματά

Τα συγχαρητήρια τους στον Στέφανο Τσιτσιπά για την κατάκτηση του τουρνουά τένις Stockholm Open εξέφρασαν απόψε με αναρτήσεις τους στο Twiiter ο πρωθυπουργός και o πρόεδρος της ΝΔ.

O Αλέξης Τσίπρας σημείωσε: Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε @StefTsitsipas για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Stockholm Open. Μια ιστορική επιτυχία που μας κάνει υπερήφανους! #sthlmopen.

Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε @StefTsitsipas για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Stockholm Open. Μια ιστορική επιτυχία που μας κάνει υπερήφανους!

Με μήνυμα του στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Στέφανο Τσιτσιπά για την κατάκτηση του τουρνουά τένις Stockholm Open. "Μπράβο για τον πρώτο τίτλο της καριέρας σου! Θα ακολουθήσουν πολλοί άλλοι, πολύ σημαντικότεροι", αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μπράβο @StefTsitsipas για τον πρώτο τίτλο της καριέρας σου! Θα ακολουθήσουν πολλοί άλλοι, πολύ σημαντικότεροι!! 👍🎾
«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας κάνει ακόμα μια φορά περήφανους. Συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες!» τόνισε σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom