Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στέλνουν στο Στρατοδικείο τους δύο στρατιωτικούς που συνέλαβαν οι Τούρκοι στον Εβρο (βίντεο)

Και τους ανωτέρους τους με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Συνταρακτική αποκάλυψη του πρώτου δελτίου ειδήσεων του Open tv με την Ελλη Στάη που μεταδόθηκε απόψε στις !9:00.Από στρατοδικείο θα
περάσουν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί,Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης,που συνελήφθησαν στις 3 Μαρτίου από Τούρκους στον Εβρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στέλνει επίσης στο Στρατοδικείο και τους ανωτέρους αξιωματικούς τους καθώς κι όποιον άλλον εμπλέκεται σε λάθη και παραλείψεις που στοίχισαν την αιχμαλωσία των δύο και την παραμονή τους στις φυλακές της Αδριανούπολης για πεντέμισι μήνες,μέχρι τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου που επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Όπως μεταδόθηκε σχετικά, ο φάκελος της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους ξανανοίγει και τα προσεχή 24ωρα θα τους κοινοποιηθεί το έγγραφο που περιέχει το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στην σύλληψη τους.

Η ΕΔΕ και η έρευνα που ακολούθησε μετά την απελευθέρωσή τους διαπίστωσε σημαντικά λάθη και παραλείψεις αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το Open, το κατηγορητητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται τόσο στους στρατιωτικούς όσο και στους ανωτέρους τους. Συνολικά δέκα πρόσωπα θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και εν συνεχεία θα κληθούν για συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που μετέδωσε το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom