Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Κι όμως συνέβη! Πακιστανοί έδειραν,έδεσαν και κρατούσαν όμηρο αστυνομικό στη Νίκαια


Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης,όταν τα ξημερώματα κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό στη Νίκαια,όπου εκεί είδαν ότι το θύμα ήταν συνάδελφός τους.

Οι δράστες,που οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ήταν 7, έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι γίνεται φασαρία σε διαμέρισμα στη Νίκαια,χωρίς να γνωρίζει ότι στο περιστατικό εμπλέκεται ένστολος.

Οι δράστες έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό μέσα στο διαμέρισμα και στη συνέχεια προσπάθησαν να εμποδίσουν και τους άνδρες της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στη Νίκαια και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα τεσσάρων κατ' άλλους επτά  μεταναστών πακιστανικής καταγωγής. Κατάφεραν να τους “εξουδετερώσουν” και στη συνέχεια εισήλθαν στο διαμέρισμα,όπου βρήκαν άγρια ξυλοκοπημένο και δεμένο χειροπόδαρα τον συνάδελφό τους.

Είναι ένα τουλάχιστον περίεργο περιστατικό. Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα εκείνη, ωστόσο είχε μαζί του το όπλο του. Πρόκειται για αστυνομικό του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Οι Πακιστανοί καταγγέλλουν ότι ο ένστολος μαζί με άλλα δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμά τους και τους απείλησαν. Λένε μάλιστα ότι ζητούσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Εκείνοι, όπως ισχυρίστηκαν, αντέδρασαν και ξεκίνησε συμπλοκή. Οι δύο άνδρες που ήταν μαζί με τον αστυνομικό κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο ο ένστολος έπεσε στα χέρια τους και ξυλοφορτώθηκε άγρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας είδε μία ομάδα ατόμων να συμπλέκεται στο δρόμο κι έσπευσε να τους χωρίσει δηλώνοντας την ιδιότητά του,όμως δεν τα κατάφερε κι έτσι βρέθηκε δαρμένος και δεμένος στο διαμέρισμα των πακιστανών.

Τώρα οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για τα ακριβή αίτια του θλιβερού και περίεργου περιστατικού.Ο δε αστυνομικός θύμα νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom