Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Euro 2016: Αγριο ξύλο στη Μασσαλία μεταξύ Άγγλων και Ρώσων χούλιγκαν (φωτο & βίντεο)

Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός!
Σκουπιδότοπος το παλιό λιμάνι της πόλης!

- Απίστευτης αγριότητας επεισόδια ανάμεσα σε Άγγλους και Ρώσους χούλιγκαν
- Καρέκλες και τραπέζια εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση!
- Σοκάρουν οι εικόνες οπαδών με ματωμένα πρόσωπα – Έγιναν συλλήψεις
- Ξανά χρήση χημικών από τη γαλλική αστυνομία που επενέβη... κατόπιν εορτής
- Στις 22:00 το παιχνίδι Αγγλίας – Ρωσίας για το Euro 2016
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Χαροπαλεύει Αγγλος οπαδός!
Οπως μεταδίδει η "Provence" πρόκειται γαι έναν 50χρονο Άγγλο οπαδό, που μετέβη στη Γαλλία για να στηρίξει τα "λιοντάρια" και τώρα μάχεται για να κρατηθεί στη ζωή.

Φέρει σοβαρά τραύματα από τα τρομερά επεισόδια της Μασσαλίας, όπου τραυματίστηκαν κι άλλοι οπαδοί.

Τα σοβαρά επεισόδια
Απίστευτης αγριότητας επεισόδια με πρωταγωνιστές Άγγλους και Ρώσους χούλιγκαν σημειώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα στη Μασσαλία και μάλιστα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα (22:00, live και από το newsit.gr) του αγώνα Αγγλία – Ρωσία για το Euro 2016. Το παλιό λιμάνι της πόλης μετατράπηκε ξανά σε πεδίο μάχης, με καρέκλες και τραπέζια να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά.

Οι φωτογραφίες και τα video που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών πρακτορείων αλλά και των social media αποτυπώνουν την αγριότητα των συγκρούσεων, με τη γαλλική αστυνομία να επεμβαίνει καθυστερημένα (!) και να κάνει και αυτή τη φορά χρήση χημικών για να διαλύσει τους χούλιγκαν.





Video καταγράφει τη στιγμή που ομάδα χούλιγκαν έχει ρίξει στο έδαφος οπαδό και τον κλωτσούν ανελέητα. Σε άλλο, φαίνεται άνδρας να χτυπά στο κεφάλι με μπουκάλι έναν άλλο και στη συνέχεια να αρχίσει ο... καρεκλοπόλεμος! Σοκαριστικές είναι και οι εικόνες οπαδών με τα πρόσωπά τους γεμάτα αίματα!





Dozens of injured England fans. Russian "ultra" hooligans rampaging through old town 
«Η αστυνομία επενέβη όταν ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ Άγγλων, Ρώσων και Γάλλων οπαδών στον τομέα του Παλιού Λιμανιού. Ήταν εντυπωσιακή (η ένταση) ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν σε λίγα λεπτά» σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και οι οπαδοί διέφυγαν τρέχοντας προς τους γύρω δρόμους, επισήμαναν οι δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Σύμφωνα με τους Άγγλους οπαδούς, ήταν οι Ρώσοι εκείνοι που τους επιτέθηκαν πρώτοι. «Οι Ρώσοι τα ξεκίνησαν όλα! Μια συμμορία ήρθε από το πουθενά και άρχισε να μας γρονθοκοπεί» είπε στη Daily Mail ένας από τους Άγγλους οπαδούς που βρέθηκαν στη Μασσαλία.
ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Daily Mail
Φωτογραφίες: EPA, Reuters, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom