Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Πόσοι ανώμαλοι ζουν σ' αυτή τη χώρα; 42χρονος ασελγούσε σε κοριτσάκια στον Άγιο Παντελεήμονα!

Ενας συλλαμβάνεται,εκατοντάδες αλωνίζουν

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 42χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος νωρίτερα είχε ασελγήσει σε τρία κοριτσάκια από 7 έως 12 ετών στον Αγιο Παντελεήμονα!

Ο 42χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών, κάτω των 12 ετών,
κατ' εξακολούθηση και απείθεια. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, τον 42χρονο, έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας, να στέκεται δίπλα σε μοτοσυκλέτα, μαζί με τρία κορίτσια.

Συγκεκριμένα ο βράδυ της περασμένης Πέμπτης, περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον 42χρονο άνδρα να στέκεται δίπλα σε μία μοτοσυκλέτα έξω από την πολυκατοικία και δίπλα του να βρίσκονται τα τρία ανήλικα κορίτσια.

Κατά την προσπάθεια για αστυνομικό έλεγχο, ο 42χρονος ετράπη σε φυγή, με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν έπειτα από καταδίωξη, να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 42χρονος λίγο πριν τον εντοπισμό του, είχε υποσχεθεί στα τρία ανήλικα κορίτσια να τα πάει βόλτα και έπειτα τα οδήγησε στην πιλοτή της πολυκατοικίας, όπου εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άντρας προ εβδομάδος, οδήγησε τις ανήλικες δύο φορές στην οικία του, δελεάζοντας τα κορίτσια με φρούτα, όπου και προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom