Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Κι όμως λεφτά υπάρχουν: 35.000 ευρώ τον μήνα ο διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου!

Την ώρα που το 15% του ελληνικού λαού ζει με 182 ευρώ τον μήνα

35.000 ευρώ τον μήνα (490.000 τον χρόνο) παίρνει ο διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου!

Ποιος προβοκάτορας τολμάει να διαδίδει, για να υπονομεύσει την κυβέρνηση, ότι λεφτά δεν υπάρχουν;

Λεφτάυπάρχουνκαιπαραϋπάρχουν.Όχι βέβαια για τον ανώνυμο πολίτη,που ψάχνει με το κλεφτοφάναρο μήπως βρει κανένα μεροκάματο, ή για τη γυναίκα που ένα βράδυ στο Χαλάνδρι, κάπου στην Ολύμπου, ψάχνοντας στον κάδο των σκουπιδιών είδε κάτιφαγώσιμο στο βάθος και, από την αγωνία της να το πάρει και να το πάει στα παιδιά της, βούτηξε μέσα και παραλίγο θα έμενε εκεί αν κάποιοι από το διπλανό καφενείο δεν έπαιρναν χαμπάρι το δράμα της και δεν έτρεχαν να τη σώσουν.

Λεφτά υπάρχουν για αυτούς του συστήματος, τους εκλεκτούς των έξω αφεντικών, που ζουν ζωή χαρισάμενη και συνεχίζουν να δένουν τα σκυλιά με τα λουκάνικα...

Όπως ο διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου «ΕλευθέριοςΒενιζέλος» κ. ΓιάννηςΠαράσχης, ο μισθός του οποίου είναι κάποια... φραγκοδίφραγκα,που φτάνουν – δεν φτάνουν τα 182 ευρώ τον μήνα που παίρνουν 1.647.703 έλληνες πολίτες, οι οποίοι ζουν σε καθεστώς ακραίας φτώχειας, σύμφωνα με νέα έρευνα της diaNEOsis.

Το σημερινό Παρόν λοιπόν αποκαλύπτει με αποδείξεις και ονόματα ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου παίρνει 35.000 ευρώ τον μήνα (490.000 τον χρόνο)!!!!


Και επειδή κάποιοι θα πουν ότι το Αεροδρόμιο είναι ιδιωτική εταιρεία,στην ιστοσελίδα του κάνει μπαμ πως το 55% των μετοχών ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom