Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συνετρίβη ελικόπτερο στο Λονδίνο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ



- Συναγερμός στο Λονδίνο μετά τη συντριβή ελικοπτέρου στο Vauxhall 
- Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέκρουσε σε γερανό και έπεσε πάνω σε δυο αυτοκίνητα 
- 6-7 οχήματα της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα επί τόπου 
- Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή πόσοι ήταν επιβάτες του ελικοπτέρου


Κόκκινος συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο το πρωί της Τετάρτης, όταν έγινε γνωστό ότι ελικόπτερο προσέκρουσε σε γερανό και στη συνέχεια συντρίβη πάνω σε δυο αυτοκίνητα, στο νότιο Λονδίνο.




Οι σκηνές θύμισαν κάτι από αποκαλύψη και από τη σκηνή του Skyfall, της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με την έκρηξη στα γραφεία της MI6. Ειρωνία ή απλή σύμπτωση; Η συντριβή του ελικοπτέρου έγινε στις όχθες του Τάμεση, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Vauxhall και τα πραγματικά γραφεία της MI6... 

Μάλλον εξαιτίας της ομίχλης, ο πιλότος του ελικοπτέρου δεν είχε τον γερανό που βρισκόταν στην κορυφή ενός κτιρίου και προσέκρουσε. Ο γερανός τώρα, σύμφωνα με το BBC, κρέμεται στο πλάι του κτιρίου. 

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν ότι ήδη στον τόπο του ατυχήματος έχουν σπεύσει 6-7 οχήματα της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ούτε και για το πόσοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου. 
Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter
Φωτογραφία από twitter
Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή, αφού το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη συντριβή του. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως δε μπορούσαν να δουν από τους καπνούς κι άλλοι πως είδαν συντρίβια στο έδαφος, κοντά στη γέφυρα που βρίσκεται στο σημείο.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom