Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκαναν φτερά 16 φορτία κατασχεμένων τσιγάρων από το Τελωνείο της Πάτρας και κανένας δεν είδε τίποτα


Όχι δεν είναι φάρσα! Είναι δυστυχώς πραγματικότητα, όσο και αν δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει. Δεν έκλεψαν λίγες κούτες, ή έστω μερικές παλέτες σήκωσαν κυριολεκτικά τις αποθήκες όπου φυλάσσονταν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων που είχαν κατασχεθεί τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με  εκτιμήσεις αντιστοιχούν σε φορτία 16 νταλικών.

Οι αποθήκες βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου του Τελωνείου, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σεισμόπληκτο, και οι υπηρεσίες έχουν μεταφερθεί σε άλλα κτίρια εκτός του λιμένος. Στην ουσία, λέγεται, ότι οι αποθήκες ήταν αφύλακτες κάτι που προφανώς γνώριζαν οι δράστες.
Κανείς δεν γνωρίζει αν η κλοπή έγινε τμηματικά ή μια και έξω. Πάντως ούτε είδε, ούτε παρατήρησε κανείς τίποτα.

Σε ένα κράτος μπάχαλο όπου οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν, όλα είναι δυνατά και κανένας δεν ευθύνεται για τίποτα.
http://www.kentri.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ. ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΩΝ. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΔΕ ΕΔΩ ΚΕΙ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΜΑΡΚΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΗΤΑΝ? ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 - ΥΠΟΛΥΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ 16 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Κ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΤΟΥ Ν.Μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΩΣΣΟ-ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ? Ο ΓΙΟΥΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ? Ο ΤΟΛΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ? Ο Γ.Σ.Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ? ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΣΤΥΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ-ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
ΕΔΕ, ΕΔΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..... ΟΛΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΩΣΥΝΗΣ.

Read more: Go to TOP and Bottom