Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επέμβαση των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο του Μετρό -Αναδίπλωση της Κυβέρνησης με δηλώσεις Κεδίκογλου

Σε μια ακόμα μεγαλύτερη επίδειξη πυγμής η κυβέρνηση μπούκαρε τα ξημερώματα με τα ΜΑΤ στο στρατηγείο των απεργών στα Σεπόλια κι έδιωξε τους απεργούς από το χώρο.
Λίγο πριν ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε στον Αντένα ότι το πλαίσιο του νόμου επιτρέπει κάποιες ρυθμίσεις και θα μπορούσαν με συζήτηση να βρουν μια λύση αν οι απεργοι επέστρεφαν στην εργασία τους!
Περίεργα και ανεξήγητα πράγματα κατόπιν εορτής,πρώτα έλεγαν δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν διακρίσεις,στη συνέχεια προχώρησαν σε επιστράτευση,τη νύχτα μπούκαραν τα ΜΑΤ και τώρα αναδιπλώνονται βλέποντας να μην κινείται φύλο στο λεκανοπέδιο!
Ζείδωρον

Στις 03:40 τα ξημερώματα, δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ-ΕΚΑΜ-ΥΜΕΤ έκαναν την εμφάνιση τους στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια και με χρήση πολιορκητικού κριού βρήκαν «ευαίσθητο» σημείο στην είσοδο της πύλης εισβάλλοντας στον χώρο και απομακρύνοντας τους απεργούς.

Δεν σημειώθηκε κάποια ένταση κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που έγινε παρουσία εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται το αμαξοστάσιο του Μετρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές. Στον προαύλιο χώρο του αμαξοστασίου βρίσκονται άντρες των ΥΜΕΤ με το προσωπικό ασφαλείας των εργαζομένων.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκε μία γυναίκα έξω από την πύλη του αμαξοστασίου, που συμπαραστεκόταν στους απεργούς, και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Τις αμέσως προσεχείς ώρες, αναμένεται να συνεδριάσουν τα σωματεία των εργαζομένων, για να αποφασίσουν τη στάση τους, μετά την επιχείρηση των ΜΑΤ, τα ξημερώματα, στο αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια. Στο σημείο βρίσκονται 300-400 άτομα, για να συμπαρασταθούν στους απεργούς.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους συγκεντρωμένους, στο ύψος της οδού Λένορμαν.
Ο Γενικός Γραμματέας  του σωματείου των εργαζομένων, Μ.Τσακός, μιλώντας πριν από λίγο στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, ανέφερε ότι έχει συλληφθεί άτομο, που ήταν βάρδια επιφυλακής. Όπως είπε ο κ. Τσακός, όλα τα σωματεία αναμένεται να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τι στάση θα τηρήσουν.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom