Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πεθαίνει κόσμος στους δρόμους κι αυτοί χάρισαν λάπτοπ στους βουλευτές!

Μήπως ζείτε σ' άλλη χώρα μωρέ;
Είναι δυνατόν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,που ξανακόβετε μισθούς και συντάξεις κι εφαρμόζετε στρατιωτικό νόμο για να μην ευνοηθούν δήθεν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, να χαρίζετε λάπτοπ στους βουλευτές;Και μάλιστα σκοπεύετε να τους χαρίσετε και εκτυπωτές;
Εξω ο κόσμος πεθαίνει κι αυτοκτονεί από την πείνα,δεν το ξέρετε;
Με τίνος μωρέ τα λεφτά κάνετε τους κουβαρντάδες;
Μη μας πείτε το προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής γιατί και οι συλλογικές συμβάσεις προέβλεπαν αυξήσεις αλλά τις γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια και πήρατε τσεκούρια!
Τι είναι οι βουλευτές,παιδάκια να παίρνουν δώρα στις γιορτές;κι αν έχουν τόσο πολύ ανάγκη έναν υπολογιστή για να κάνουν σωστά(!) το κοινοβουλευτικό τους έργο ας βάλουν το χέρι στην τσέπη τους.
Μέχρι σήμερα η έλλειψη των λάπτοπ τους έκανε να μην διαβάζουν τα μνημόνια;
Τόση αναλγησία πια;Στην κοσμάρα σας τελείως;
Η ΝΤΡΟΠΗ και η ΤΣΙΠΑ είναι δυσνόητες έννοιες κυρίες και κύριοι βουλευτές.
Κρατείστε τουλάχιστον τα προσχήματα παλιοληγούρηδες!
Ζείδωρον

Διαβάστε τι γράφει  το Έθνος της Κυριακής
Λάπτοπ στους νεοεκλεγέντες βουλευτές για την υποστηρίξη του κοινοβουλευτικού τους έργου μοίρασε η βουλή.

Βεβαίως, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, αναμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε λάπτοπ ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το "δώρο" τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει... χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος του διαμαρτυρόταν επειδής το ολοκαίνουργιο λάπτοπ του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.

Τέλος, νέος βουλευτής, έβγαλε από το κουτί το λάπτοπ και πέταξε τη συσκευασία σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ της βουλής. Για κακή του τύχη όμως, στο κουτί παρέμεινε το τροφοδοτικό του υπολογιστή...

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αν είναι δυνατόν!!!
Μα πόσο ακόμη θα αντέχουμε τέτοιες αλητείες!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αν είναι δυνατόν!!!

Read more: Go to TOP and Bottom