Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Χάκεψαν το site του Πάγκαλου: "Παχύδερμο, τα έφαγες εσύ και έσκασες..."

Επίθεση από χάκερς δέχτηκε πριν από δυο μέρες το προσωπικό site του Θεόδωρου Πάγκαλου. Τι λέει το... μήνυμα που άφησαν τον πρώην υπουργό.
Hacked By Greek Hacking Scene, Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο! Γράφει πάνω πάνω σαν τίτλος και ακολουθεί κείμενο κατά του πρώην υπουργού.


«Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά…..τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα….που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός……Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία……. Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού».
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η επίθεση έγινε στις 27 Ιανουαρίου (τουλάχιστον αυτή η ημερομηνία υπάρχει στο site) αλλά δυο μέρες μετά, κανείς δεν έχει παρέμβει...
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom