Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο Πλατανιάς "πέταξε" από το θεσμό του Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό


H κατρακύλα του φετινού Παναθηναϊκού δεν έχει σταματημό. Οι “πράσινοι” ήταν για ακόμα μία φορά τραγικοί, ηττήθηκαν με 1-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Αναστασάκος στο 87΄ το “χρυσό” γκολ. Δικαιολογημένα παράπονα από το “τριφύλλι” για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μαυρία. 

 Μετά το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός έφυγε ηττημένος και στο Κύπελλο από τα Χάνια με τους “πράσινους” να χάνουν και τον τελευταίο στόχο που τους είχε μείνει την φετινή σεζόν. Το πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια ήταν κάκιστο αφού και οι ομάδες ήταν επιφυλακτικές και ο τραγικός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε.


Στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και στο 49΄ο Καπίνο κράτησε το μηδέν στο τετ α τετ με τον Ονιέμα. Στο 57΄ο διαιτητής Μάνταλος αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κάστελς πάνω στον Μαυρία, αλλά στη συνέχεια ο Πλατανιάς έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Μαραγκουδάκη στο 65΄ και στο 69΄.

Όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός θα έφευγε με την πρόκριση απο την Κρήτη, αλλά στο 86΄ ο Καπίνο δεν μπόρεσε να μπλοκάρει το σουτ του Κάλαϊτζιτς και ο Αναστασάκος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στους “8” του κυπέλλου.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς, Κουρτεσιωτης(57’ Κανακούδης), Κάστελς, Τετέ, Μαραγκουδάκης(71’ Αναστασάκος), Ονιέμα, Μιρτσέτα(80’ Δέντσας), Ναζλίδης

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καπίνο, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μαυρίας(80’ Μπαρμπαρούσης), Σισοκό, Τοτσέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom