Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Νέα ένταση στη Λάρισα! Οι αγρότες προσπάθησαν πάλι να καταλάβουν την εθνική οδό!

Στη Νίκαια της Λάρισας, άλλοι με τα πόδια και άλλοι με τα τρακτέρ τους, επιχείρησαν να καταλάβουν τη νέα εθνική οδό.

Η αστυνομία προσπαθούσε να τους σταματήσει, οι αγρότες ωστόσο επιχειρούσαν να περάσουν μέσα από τα χωράφια και τις υπόγειες διαβάσεις. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μία ομάδα αγροτών κατάφερε να φτάσει στο ρεύμα της ΠΑΘΕ.

Aκολούθησε ένταση και οι αγρότες τελικά επέστρεψαν στο μπλόκο τους, στην παλαιά εθνική. Είπαν για ακόμα μια φορά, ότι είναι δικαίωμά τους να συνεδριάσουν στην ΠΑΘΕ...

Την ίδα ώρα, μπαίνουν ενεργά στο χορό των κινητοποιήσεων και οι γαλάζιοι αγροτοσυνδικαλιστές από το παλιό μπλόκο των Τεμπών.
Όπως διαβάζουμε στο OnLarissa, συγκεντρώνουν τα τρακτέρ τους και πρόθεσή τους είναι πάνε τις δυνάμεις τους, στον κόμβο της Νίκαιας.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε το πρωί της Πέμπτης να γίνει επαφή με τους αγροτοσυνδικαλιστές του μπλόκου της Νίκαιας ώστε να βρεθούν τα σημεία κοινής πλεύσης, τα οποία φαίνεται πως είναι πολλά σε ότι αφορά τα αιτήματα.

Ανεξάρτητα όμως από την πορεία των "διαπραγματεύσεων" των Λαρισαίων με την ομάδα του Βαγγέλη Μπούτα, έχει γίνει σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση δημιουργίας ενός δεύτερου μπλόκου στην περιοχή.

Τρακτέρ συγκεντρώνονται σε όλη τη χώρα. Στη Βόρεια, την Κεντρική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, με τους αγρότες να βρίσκονται σε αναμονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom