Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τα «όρνια», οι ντόπιοι «εφιάλτες» και οι Τραπεζίτες «κοτζαμπάσηδες» στο ... «colpo-groso» του ενός τρις ευρώ!!! Ημαρτον, όχι άλλο σώσιμο!!!

του Λάζαρου Ελευθεριάδη
«Τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία του 2009 είναι αξιόπιστα», δήλωσε προσφάτως η εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επιτρόπου κ. Έμερ Τρέινορ, του επιτρόπου αρμόδιου για θέματα φορολογίας, κ. Αλγκρίντας Σεμέτα, αρνούμενη να σχολιάσει την παραπομπή στη δικαιοσύνη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Α. Γεωργίου και δύο εκ των συνεργατών του, για τεχνητή διόγκωση του δημοσίου ελλείμματος του έτους 2009.

Όταν ερωτήθη σχετικά με την παραπομπή κατά τη συνεχιζόμενη ενημέρωση των δημοσιογράφων, η εκπρόσωπος κ. Έμερ Τρέινορ είπε, πως δεν σχολιάζει τις ενέργειες και αποφάσεις της δικαιοσύνης, ωστόσο πρόσθεσε πως «τα στατιστικά στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί από την ελληνική στατιστική αρχή το 2009 είναι αξιόπιστα και “συνάδουν” με τους κοινοτικούς κανόνες, τους οποίους ακολουθούν όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.».
Εδώ εις τα καθ’ημάς, κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, ζητούν οι οικονομικοί εισαγγελείς να απαγγελθεί σε βάρος του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και στελεχών της Αρχής μετά το πέρας της προκαταρκτικής έρευνας, την οποίαν διενήργησαν για καταγγελλόμενη τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του έτους 2009.

Σημειώνεται δε, ότι η εισαγγελία άσκησε δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, κατά του πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Α. Γεωργίου για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.

Εγκλημα το οποίο ισοδυναμεί με εθνική προδοσία, χαρακτηρίζει η κ. Ζωή Γεωργαντά, την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος της χώρας το έτος 2009, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης, την οποίαν ζήτησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σε βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου και δυο ακόμα μελών της ΕΛΣΤΑΤ, για την υπόθεση του διογκωμένου ελλείμματος του 2009, η οποία ήρθε στο φως μετά τις δικές τις καταγγελίες.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Σεραφείμ Κοτρώτσου στον real fm, η κ. Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι, υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα “φουσκωμένο” έλλειμμα της χώρας ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δις. ευρώ το κράτος.

«Με βάση αυτά στοιχεία τα οποία βεβαίωσε και δημοσίευσε ο κ. Α. Γεωργίου και τα οποία έστειλε στη Eurostat έγιναν όλα τα μνημόνια», ανέφερε η κ. Ζωή Γεωργαντά, ενώ εκτίμησε ότι ο κ. Α. Γεωργίου είχε πολιτική εντολή για να κάνει κάτι τέτοιο.

Αναφερόμενη στον επικεφαλής της Eurostat κ. Βάλτερ Ράντερμαχερ είπε: «Έχουμε αποδείξεις ότι μας προέτρεπε να μην εκτελούμε το καθήκον μας και να υπογράψουμε αυτές τις ψευδείς βεβαιώσεις περί του ελλείμματος της χώρας. Χαίρομαι γιατί υπερίσχυσε η εντιμότητα για να μην διαπράξουμε αυτά τα εγκλήματα και να μην είμαστε κι εμείς κατηγορούμενοι».

Οι εντολές του προϊσταμένου υπουργού προς τα μέλη της ΕΛΣΤΑΤ ήταν παραπάνω από σαφής, δηλώνει η κ. Ζωή Γεωργαντά, “δεν θα μιλάτε και θα εκτελείτε ότι λέει ο κ. Γεωργίου και ο κ. Ραντερμάχερ”.

«Η μόνη παραδεκτή επιστημονική μέθοδος με την οποίαν θα μπορούσαν να μας βάλουν στα "μνημόνια" ήταν να παρουσιαστεί ένα διογκωμένο έλλειμμα.

Έβαλαν τον δικό τους άνθρωπο και μας εξουδετέρωσαν με την πρώτη αμφισβήτηση. Μέχρι την ημέρα κατά την οποίαν μας απέλυσε ο κ. Βενιζέλος».

«Όσα είπα στη εξεταστική επιτροπή της Βουλής, η βουλή τα “αγνόησε” και εξακολουθεί να τα “αγνοεί”. Η δικαιοσύνη σήμερα απέδειξε ότι μελέτησε ενδελεχώς τα πράγματα και δεν επηρεάζεται», κατέληξε η Ζωή Γεωργαντά.

«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat, καθώς έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, το οποίο ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας» δήλωνε το 2011 η καθηγήτρια πανεπιστημίου κ. Ζωή Γεωργαντά.

Η σκοπιμότητα στα χέρια των “προθύμων σωτήρων” της χώρας είχε μόνον μία όψη, την εξυπηρέτηση του σχεδιασμού της υποτέλειας και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, την εξυπηρέτηση ξένων πρός την Ελλάδα συμφερόντων.

Με αυτόν τον τρόπο τα “όρνια” θα αγοράζουν “φτηνά” και διαρκώς. Σύμμαχοί τους και υπάλληλοι, ντόπιοι “εφιάλτες” και Τραπεζίτες “κοτζαμπάσηδες”.

Το υψηλότερο ποσοστό χρέους στην Ευρωζώνη κατέγραψε η Ελλάδα στο γ’ τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, αγγίζοντας το 152,6% του ΑΕΠ.

Άραγε ποιος αφελής πλέον τούς πιστεύει, αν είναι 152,6% ή 300% του ΑΕΠ το χρέος της χώρας ;;;

Όταν παραπέμπονται κάποιοι στην Ελλάδα, με την κατηγορία της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος της χώρας, για το έτος 2009, και η οποία (διόγκωση) αποτέλεσε το βασικό πολιτικό άλλοθι των “εφιαλτών” της χώρας υπό τον ΓΑΠ, για να την καθυποτάξουν στούς ξένους “αφεντάδες”, και ο αρμόδιος επίτροπος της Ε.Ε. εξακολουθεί να επιμένει ότι τα στοιχεία του 2009 είναι αξιόπιστα, αυτό και μόνον δίνει το μέτρο της ποιότητος και της αξιοπιστίας της ίδιας της Ε.Ε.

Μας δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς τους ιθαγενείς και αδαείς Έλληνες να δούμε τι πράγματι κρύβεται εντέχνως κάτω από το “πέπλο” του εξωραϊσμού και της προπαγάνδας, περί του τι εστί η συγκεκριμένη Ε.Ε.

Την ίδια ώρα οι Τραπεζίτες έστησαν χορό εκτιμήσεων για το “πλίατσικο” στις υπό κατοχή τους χώρες, διαγκωνιζόμενοι στις εκθέσεις-εκτιμήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων, όλα μα όλα, περιστρέφονται περί του “πλούτου” των Ελλήνων, είτε της Κυπριακής Δημοκρατίας σε υδρογονάνθρακες εάν υπερβαίνει τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ, είτε της Ελλάδος εάν υπερβαίνουν τα 500 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Royal Bank of Scotland,.

Στην έκθεση της Βασιλικής Τράπεζας της Σκωτίας αναφέρεται επίσης ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει μεγάλα οφέλη από τους κυπριακούς υδρογονάνθρακες, μέχρι το 2019, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν το 10% της ζήτησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Κύπρος, σύμφωνα με την έκθεση, θα γίνει σημαντική χώρα αυξάνοντας την γεωπολιτική της “αξία” λόγω των «διαδρομών» του φυσικού αερίου οι οποίοι θα “περνούν” από την περιοχή.

Θα είναι δε “κομβική” η γεωπολιτική της αξία (της Κύπρου) σε συνάρτηση με αυτήν της Ελλάδος, και η οποία θα αυξηθεί εκθετικά με τον ορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ σε συνέχεια και εν επαφή με τις ΑΟΖ των Κυπρίων, για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διότι θα διαφοροποιήσει τις πηγές προμήθειας του αγαθού (υδρογονάνθρακες, φυσικό αέριο), βοηθώντας την ΕΕ να απεξαρτηθεί από τον «ενεργειακό εναγκαλισμό» της Ρωσίας.

Οι “σοσιαλίζοντες” αποικιοκράτες, όποια απόχρωση μανδύα και εάν φορούν (μπλέ, πράσινο, κόκκινο, ρόζ, κτλ) έχουν, εκτός των άλλων, το ίδιο γνώρισμα, αναγνωρίζουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, μόνον δια τον δικό τους λαό, στους υπόλοιπους λαούς αναγνωρίζουν την υποχρέωση να τούς υπηρετούν.

Διαβάζω στις ημερήσιες εφημερίδες “Στις 16 ή στις 19 Φεβρουαρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσημη επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

Ο Γάλλος Πρόεδρος είχε υποσχεθεί στον Αντώνη Σαμαρά ότι θα επισκεφτεί τη χώρα μας, προκειμένου να στείλει ένα “ηχηρό” μήνυμα (σ.σ. σε ποιους άραγε ;;;) στήριξης της Ελλάδας, στον δύσκολο αγώνα της “κοινωνίας” (αυτή η ρημάδα η κοινωνία μέχρι σλόγκαν έγινε) και της κυβέρνησης να ξεπεραστεί η κρίση, και είναι πλέον “έτοιμος” να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη δέσμευσή του.

ΗΜΑΡΤΟΝ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ "ΣΩΣΙΜΟ" !!!

http://www.aegeantimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom