Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ DEAL ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Έγινε και αυτό… Στην εποχή των μεγάλων deals και των δυναμικών εμπορικών και τραπεζικών συγχωνεύσεων, η τρομοκρατία – αυτός ο πολύτιμος σύμμαχος της πολιτικής εξουσίας, που όσο περισσότερο προσκυνά, τόσο αποτελεσματικότερες μεθόδους ανακαλύπτει προκειμένου να την αβαντάρει – δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το πνεύμα της εποχής…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Έτσι… μετά την έκρηξη στο MALL, μάθαμε πως στη χώρα των χαχόλων, τα περιπτεράκια με τις στρακαστρούκες συγχωνεύτηκαν. 

Έτσι...Στη γενική συνέλευση των μετόχων τους αποφάσισαν πως αφού «η ισχύς εν τη ενώσει», όφειλαν κι αυτοί να συνεταιριστούν σήμερα που η πατρίδα τους χρειάζεται, προκειμένου να συμβάλουν ώστε να ολοκληρωθεί απερίσπαστο το εθνοσωτήριο έργο της τρικολόρε.  

Συνέταξαν λοιπόν το καταστατικό τους…
Πήραν παραμάσχαλα το εταιρικό τους…
Και μετά την έναρξη στο ΤΕΒΕ τους και τη σχετική δήλωση επιτηδεύματος στην αρμόδια ΔΟΥ…

Βούτηξαν τα κατσαρολικά τους και γραμμή για το MALL, το προκλητικότερο - όπως είθισται να λέγεται – αυθαίρετο της Ευρώπης.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά…
Ένα τηλεφώνημα… Ένα δυνατό μπουμ… Μερικές χαλασμένες τζαμαρίες (συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη για να χουν δουλειά και οι τζαμάδες αυτής της πόλης)… Και μετά η γνωστή χαρτούρα….

Μια ανακοίνωση… Ένα κατεβατό από «συμβουλές» και μπόλικο ανάθεμα για τα τεκταινόμενα… και φυσικά οι υπογραφές: «Αγρια Ελευθερία» και «Υποκινητές κοινωνικών εκρήξεων».

Η συνέχεια είναι επίσης γνωστή…
Την αναλαμβάνουν – όπως κάθε φορά άλλωστε – οι άλλοι στυλοβάτες του πολιτικού συστήματος, τα γνωστά σε όλους μας ΜΜΕ, που οφείλουν και το φαινόμενο να αναλύσουν, αλλά και το απαραίτητο άλλοθι να εξασφαλίσουν για λογαριασμό των σχεδιασμών της κατοχικής διοίκησης.

Πάμε τώρα και στην ουσία…
Όταν όλοι απλώς περιέγραφαν περιστατικά, εμείς από τις 11 του Γενάρη προειδοποιούσαμεγια τα μελλούμενα….
Ήταν τότε που επιλέξαμε να δώσουμε σε σχετικό ρεπορτάζ τον τίτλο: «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ… Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΞΑΝΑΣΤΗΝΕΤΑΙ»… Δείτε σχετικά ΕΔΩ

Όταν όλοι επιχειρούσαν να καθηλώσουν την κοινωνία ντοπάροντας την τρομολαγνεία στο έπακρο, εμείς σκωπτικά μεν αλλά παραμένοντας στην ουσία του προβλήματος λέγαμε:«Αυτοπροσδιορίζομαι ως "αντιεξουσιαστης"... Αυτοπροσδιορίζομαι ως "σωτήρας"... Πάμε να πιάσουμε γι ακόμη μια φορά μαλάκα το πόπολο. Οι εντολές από τα αφεντικά είναι σαφείς. Δεν επιδέχονται αμφισβήτηση...
Κι ενώ έξω παιζόταν γι ακόμη μια φορά το γνωστό θέατρο που θέλει το πόπολο αποβλακωμένο… το κατοχικό κοινοβούλιο με τα σηκωμένα χεράκια των κατ επάγγελμα Πιλάτων, ψήφιζε ένα ακόμη κατοχικό φορολογικό νομοσχέδιο…» Και το λέγαμε σε άρθρο με γενικό τίτλο:

«Ε ΨΙΤ ΚΟΡΟΪΔΑ… ΟΙ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΣΟΥΝ»… Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Τι λέγαμε όμως σε χρόνο ανύποπτο…
Όταν οι «επαναστατημένοι» του μισθολόγιου είχαν πέσει σε χειμερία νάρκη, και μαζί με τις αρκούδες σε χειμερία νάρκη είχαν πέσει και οι κάθε λογής αβανταδόροι και λοιποί αρκουδιάρηδες???
  • Τότε δηλαδή που η συμμορία του Καστελόριζου ξεπουλούσε, αξίες… Πατρίδες… Ελπίδες… αλλά και τα όνειρα αυτού του λαού…
  • Τότε που αυτή η συμμορία αφέθηκε απερίσπαστη να φέρει σε πέρας το συμβόλαιο ντροπής που είχε προσυπογράψει…
  • Τότε που η ελληνική κοινωνία γέμιζε με την οργή της τις πλατείες απ άκρου σ άκρον σ ολόκληρη τη χώρα…
Τότε λοιπόν σε σχετικό μας άρθρο στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», στην ιστοσελίδα που η αξιολάτρευτη Google μας κατάργησε λίγο πριν τις εκλογές της ντροπής, είχαμε αναρτήσει το άρθρο που ακολουθεί.

Το αναδημοσιεύουμε… Σας προκαλούμε να το διαβάσετε… Και φυσικά σας προτρέπουμε να το αντιστοιχίσετε με όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν την αμέσως επόμενη περίοδο της σφαγής και της απροκάλυπτης εθνοκτονίας… Και τότε θα καταλάβετε γιατί εμφανίστηκαν τώρα τα κατσαρολικά και τα πυροτεχνήματα, και πως ο μόνος χώρος ο οποίος θα παραμείνει αλώβητος θα είναι το άντρο της ντροπής μέσα στο οποίο τα πολιτικά ανδρείκελα νομοθετούν και παραδίδουν τη χώρα στο σουλτανάτο.

Ακολουθεί το σχετικό άρθρο…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΧΑΦΤΑΛΕΥΡΗΔΕΣ ΤΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ???

Αναρωτηθήκατε αλήθεια γιατί εξαφανίστηκαν ξαφνικά όλα εκείνα τα «επαναστατημένα» νιάτα που "πυροβολούσαν το σύστημα και αντιμάχονταν τον καπιταλισμό και την εκμετάλλευση" όλα τα προηγούμενα χρόνια???

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  • Να υποθέσουμε πως σκιάχτηκαν μη τους ξανατσακώσουν τα λαγωνικά του Χρυσοχοϊδη και τους μπουζουριάσουν στο κάτεργο του Κορυδαλλέως???
  • Να υποθέσουμε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια της ασύδοτης δράσης τους, το σκότωσαν εντελώς το θεριό του Καπιταλισμού και ως εκ τούτου το «σωτήριο» έργο τους κατέστη εκ των πραγμάτων άνευ αντικειμένου???
  • Να υποθέσουμε πως όλοι εκείνοι οι «αντίπαλοί» στον "υψηλών ιδανικών" αγώνα τους, εξολοθρεύτηκαν με τα μπουρλότα τους, και ότι σήμερα στην Ελληνική κοινωνία υπάρχουν μόνο «φίλιες» και λαοπρόβλητες δυνάμεις και ως εκ τούτου, κανείς και κανέναν δεν καταδυναστεύει???
  • Να υποθέσουμε ότι εκείνο το άθλιο σύστημα εξουσίας που αντιπάλευανεξανθρωπίστηκε, και πλέον η κοινωνία αγγέλων στην οποία ζούμε χωρίς δυνάστες και εκμεταλλευόμενους, έχει καταστήσει εκ των πραγμάτων περιττή την παρουσία των αυτόκλητων τιμωρών και απονεμητών του δικαίου???
Όχι προς Θεού…
Δεν είμαστε θιασώτες του εγκλήματος και δε θα νομιμοποιήσουμε ποτέ ούτε με το λόγο ούτε με τη στάση μας τους θρασύδειλους εγκληματίες που χρησιμοποιεί το πολιτικό σύστημα κατά το δοκούν, άλλοτε αναβαθμίζοντας τους σε επίπεδο μεγαλόσχημων φοβερών και τρομερών πρακτόρων, και άλλοτε υποβαθμίζοντάς σου στην ταπεινότητα επιπέδου Ξηρών και λοιπών λεβεντονιών της παρέας.

Απλώς αναρωτιόμαστε…
Εξέλειπε άραγε από τον τόπο μας όλος εκείνος ο ιδεολογικός φερετζές που λειτουργούσε ως πρόσχημα των φαντασμάτων της νύχτας που έσκιαζαν τα πάντα στο διάβα τους…

Ή μήπως κάποια «συμφωνία κυρίων» κρατά παροπλισμένο το «επαναστατικό μεγαλείο» τους, μέχρι το σχέδιο πλήρους αποσύνθεσης της Ελληνικής κοινωνίας να ολοκληρωθεί, και τότε να εμφανιστούν και πάλι οι αυτόκλητοι «τιμωροί», για να πυροβολούν τα «πτώματα» των ανδρεικέλων που πλέον θα είναι στους πάντες άχρηστοι, αλλά για κάποιους θα είναι περισσότερο χρήσιμοι αν τους κλείσουν οριστικά το στόμα πριν απολογηθούν στον Ελληνικό λαό για τα εφιαλτικά συμβόλαια που υπέγραψαν και εξετέλεσαν σε βάρος του Ελληνισμού???

Και για όσους δεν κατάλαβαν να το ξαναρωτήσουμε ευθέως…
Πότε θα λύσετε τη σιωπή σας επαναστατημένα παληκαρόπουλα??? Μήπως - εντελώς συμπτωματικά – όταν θα πρέπει κάποιος να κλείσει οριστικά τα στόματα της συμμορίας των εκτελεστών της χώρας, για να μη μάθει ποτέ ο Ελληνικός λαός τους αληθινούς χορογράφους του εγκλήματος και το πραγματικό περιεχόμενο του συμβολαίου θανάτου που προσυπέγραψαν???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ή ...ΟΧΙ (προς το παρόν)???

28/9/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom