Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Βόλεψε την αδελφή του, βρίζει τους απεργούς ο Χατζηδάκης!


Το ΧΩΝΙ της Κυριακής 27 Ιανουαρίου αποκαλύπτει ότι η αδελφή του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη τοποθετήθηκε επί Ν.Δ στη νομική υπηρεσία της ΔΕΗ και, ακολούθως, αποσπάστηκε στο πολιτικό γραφείο του αδελφού της!

Ο Κ. Χατζηδάκης εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στους δήθεν "βολεμένους" απεργούς του Μετρό (που μάχονται κατά της οικονομικής τους ισοπέδωσης) αλλά "ξέχασε" τη βολεμένη του αδελφή...

Μας καλούν κάθε τρεις και λίγο να πληρώνουµε τις αστοχίες τους µε νέα χαράτσια. Μας εγκαλούν διότι δεν θέλουµε τις απολύσεις εργαζόµενων και δεν προσχωρούµε στις νεοφιλελεύθερες λογικές και πρακτικές τους.Οµως, τα ίδια πρόσωπα που ευαγγελίζονται τον περιορισµό του Κράτους και τη δηµιουργία µιας ακραία καπιταλιστικής και αντεργατικής ζώνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, οι δήθεν οπαδοί της ελεύθερης αγοράς, µια χαρά βολεύουν τα δικά τους παιδιά σε θέσεις του ∆ηµοσίου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγµα όλων, ο γνωστός για τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του και αγαπηµένο παιδί των εγχώριων βιοµηχάνων και της αγοράς, Κωστής Χατζηδάκης.

Διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 27 Ιανουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο ΧΩΝΙ


Ζωή Γεωργαντά Στο ΧΩΝΙ: «Εσχάτη προδοσία η διόγκωση του ελλείµµατος»

Το πρώην µέλος του ∆Σ της ΕΛΣΤΑΤ που κατήγγειλε το «φούσκωµα» του ελλείµµατος το 2009 αναλύει διεξοδικά Στο ΧΩΝΙ τις τελευταίες εξελίξεις. Εκτιµά πως όσα έλαβαν χώρα την περίοδο εκείνη, ισοδυναµούν µε εθνική προδοσία και τονίζει µε νόηµα πως η προβλεπόµενη ποινή είναι ισόβια κάθειρξη
 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Στο ΧΩΝΙ: "Σε λίγο, οι μη έχοντες θα κυνηγάνε τους κατέχοντες"
«Να τη χέσω την πολιτική ευθύνη. Οση πολιτική ευθύνη και να τους φορτώσεις, δεν τρέχει και τίποτα. Σκασίλα τους!» τονίζει µε σαφώς θυµωµένο ύφος Στο ΧΩΝΙ ο δηµοφιλής καλλιτέχνης και... αναρωτιέται «τι γίνεται όταν κάποιος κονοµάει λεφτά, µπλέκοντας ένα ολόκληρο κράτος και βάζοντας το σε δυσκολίες;»
Λάτρης των τουρκικών σίριαλ η σύζυγος "Αβραμό"!
Οπως εξοµολογήθηκε σε Τούρκο υπουργό, τη βοήθησαν να δει µε άλλο µάτι τους γείτονές µας... πριµοδοτώντας την τουρκική προπαγάνδα. Διαβάστε ακόμη: Σκοτώνουν Έλληνες στην Πόλη. Δίνουν τις μαρίνες στους Τούρκους και... καμαρώνουν.


Τι πρέπει να κάνεις αν ο εργοδότης σου, σου ζητήσει να υπογράψεις την ατομική σύμβαση
Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή. Η εφημερίδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους που δέχονται επίθεση στα εργασιακά τους δικαιώματα.




115 εκατοµµύρια στο συνεργάτη του Αντρίκου και τον Λαυρέντη!
Πριν το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο οδηγηθεί σε «σπάσιµο» και οι εργαζόµενοί του στο κατώφλι της εξόδου, κάποιοι είχαν κάνει τα... κουµάντα τους! Το χρήµα έρεε άφθονο και για το συνεργάτη του Αντρίκου Παπανδρέου και για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη
Δημήτρης Καζάκης: «Αποφασίζοµεν και διατάσσοµεν» Σαµαρά... για το Μετρό
Με σιδερένια πυγµή αντιµετώπισε η δωσίλογη κυβέρνηση τα µετριοπαθή αιτήµατα των εργαζοµένων. Σε µια αποικία χρέους οι σύγχρονοι δουλοπάροικοι δεν µπορούν να απαιτούν...



Με δικά µας λεφτά κάνουν δουλειά οι Σαµαράδες
 
Οι αφοί Σαµαρά µας έλεγαν ότι παίρνουν 11,5 εκατ.ευρώ για το Μπενάκειο από κοινοτικά κονδύλια. Σήµερα, αποδεικνύουµε ότι τα λεφτά θα τα πάρουν και από εθνικούς πόρους!

 Η ∆ικαιοσύνη «έσβησε» το χαµόγελο του Γιάννου!
Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ και «γκουρού» της Οικονοµίας, Γιάννος Παπαντωνίου είναι πλέον... γυµνός. Ελέγχεται για το πόθεν έσχες του... Τώρα θα φανεί εάν είναι αλήθεια η διαβεβαίωσή του στον Αντρέα Παπανδρέου ότι έχει «γερό στοµάχι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom