Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Σε θέλουμε γονατισμένο! σκάσε, πλήρωνε, πέθανε…

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σε θέλουμε γονατισμένο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το όραμα των τριών της συγκυβέρνησης για την υποταγή της κοινωνίας και το νέο «δόγμα» σκάσε, πλήρωνε, πέθανε… (Σελ 4,5)

ΣΑΜΑΡΑΣ: Σε απόλυτο διπλωματικό ναυάγιο κατέληξε το ραντεβού Σαμαρά – Ερντογάν ο οποίος ήταν καλά διαβασμένος και έθεσε την ατζέντα. Από την άλλη ο Αντώνη πήγαινε από γκάφα σε γκάφα και έφυγε από το Κατάρ με φέσι. (Σελ 3)
ΤΣΙΠΡΑΣ: Προσγείωση στο εσωτερικό με μέτωπα σε κόμμα και κοινωνία. Αδυναμίες και λάθη στην Kεντρική Eπιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (Σελ 6)

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ: Με μάρτυρες «υπό προστασία» άρχισε η παρωδία. Ο «ηρωικός» αγώνας του Μαρκογιαννάκη  να προφυλάξει ημέτερο μάρτυρα για τη λίστα Λαγκάρντ (Σελ 9)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Μπλόφες τέρμα στην ενεργειακή σκακιέρα. Οι μεγάλοι ξένοι και ντόπιοι παίχτες ανοίγουν τα χαρτιά τους. Το παρασκήνιο έχει πάρει φωτιά. (Σελ 15-17)

ΤΡΟΪΚΑ: Τα μεγάλα ψέματα του κυρίου Τόμσεν. Ο «κοκκινομούρης» που βούλιαξε τη χώρα και εξαθλίωσε τους Έλληνες, έκανε απλώς ένα λαθάκι! (Σελ 18,19)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom