Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Νέα επεισόδια ΜΑΤ-ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας,όπου νωρίτερα κατέλαβαν το γραφείο του Βρούτση - Δυο τραυματίες - ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ

- Δυο μέλη του ΠΑΜΕ έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι - Ο ένας έχει χάσει τις αισθήσεις του
- Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και νωρίτερα
- Προσήχθησαν οι περίπου 40 που νωρίτερα κατέλαβαν στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση, στον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας
- Κλειστή η Σταδίου από το ύψος της Ομόνοιας
- Αυξάνονται οι αστυνομικές δυνάμεις

Μετά από λίγη ώρα ηρεμίας, η ένταση επέστρεψε έξω από το υπουργείο Εργασίας, με νέες συμπλοκές ανάμεσα σε ΜΑΤ και μέλη του ΠΑΜΕ.

Συνεχής η χρήση χημικών από την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Απίστευτες εικόνες επικράτησαν και λίγο πριν από τις 12:30 έξω από το υπουργείο Απασχόλησης, όταν μέλη του ΠΑΜΕ συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ. Έγινε και χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι συνδικαλιστές βρέθηκαν έξω από το υπουργείο για να συμπαρασταθούν σε άλλα μέλη του ΠΑΜΕ που νωρίτερα κατέλαβαν, συμβολικά, το γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Η ένταση επικράτησε όταν τα ΜΑΤ θέλησαν να ανοίξουν διάδρομο για να οδηγήσουν στις κλούβες τους "καταληψίες" που είχαν προσαχθεί από την αστυνομία.





Ο υπουργός δε βρισκόταν στο γραφείο του όταν ομάδα περίπου 40 ατόμων, μελών του ΠΑΜΕ, εισέβαλλε στον 8ο όροφο του υπουργείου Απασχόλησης.

Η συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του κ. Βρούτση, σύμφωνα με τις οποίες η κοινωνική ασφάλιση στηρίζεται σε πελατειακές σχέσεις.
Το ΠΑΜΕ πιστεύει πως με αυτές τις δηλώσεις ο υπουργός μεθοδεύει νέες περικοπές επιδομάτων και το πετσόκομα της κοινωνικής ασφάλισης γενικότερα.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom