Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πέθανε στα 45 του ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι, στα 46 του χρόνια, από εγκεφαλικό ανεύρυσμα ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης, αφού πάλεψε 17 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Στις 14 Ιανουαρίου ο Κ. Χατζίδης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ακολούθησαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αμέσως μετά παρουσιάστηκε ισχαιμικό σύνδρομο. Στη συνέχεια, υπέστη τοξικό εγκεφαλικό οίδημα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ο εγκέφαλος και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε στην ενταντική μονάδα του νοσοκομείου.
Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1967 στα Σέρβια της Κοζάνης. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ και «Mega», τον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» ενώ, το 2011 ίδρυσε το site «pheme.gr», το οποίο ήταν και η μοναδική του επαγγελματική απασχόληση. Τον διέκρινε το ήθος και η εντιμότητα, ενώ ήταν μαχόμενος δημοσιογράφος μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ήταν παντρεμένος με τη Μίνα Πέππα με την οποία απέκτησαν πριν από τέσσερα χρόνια έναν γιο, τον Κλέαρχο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στους Αμπελόκηπους, μεθαύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και η σορός του θα μεταφερθεί, κατόπιν επιθυμίας του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Κώστας Χατζίδης ήταν δωρητής οργάνων και για τον λόγο αυτό καθυστέρησε η «έξοδός» του από το νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom