Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να απομακρύνουν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, τοποθετώντας στη θέση του την προτομή του Εθνικού Ήρωα Ιωάννη Στουρνάρα, με φόντο τα τρία εξαπτέρυγα της τρικολόρε συγκυβέρνησης που περνούν πλέον στο Πάνθεον των ηρώων αυτού του τόπου...

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και τι δε μάθαμε διαβάζοντας το περιεχόμενο της συνέντευξης του εντεταλμένου των τραπεζιτών και υπουργεύοντος τα οικονομικά της κατεχόμενης χώρας μας, του κ. Γιάννη Στουρνάρα στο BBC

Πάμε λοιπόν να ζήσουμε στο όνειρο ενός ανδρείκελου που βρίσκεται σε υπηρεσία διατεταγμένου παραμυθά…

Μάθαμε ότι η κοινωνία μας, στο επόμενο σταυροδρόμι της έχει κλεισμένο ραντεβού με την ελπίδα και το φως που θα διαλύσει τα μαύρα κατοχικά σκοτάδια…

Μάθαμε ότι με τίμημα αυτό που οι τρικολόρε βάφτισαν μεταρρυθμίσεις, και που στην ουσία ισοδυναμεί με την απόλυτη αποδόμηση της κρατικής υποδομής μπροστά στο καλοστημένο φαγοπότι των ορνέων, ήταν το διαβατήριο που «ξεκλείδωσε» το πακέτο της οικονομικής βοήθειας (έτσι τη λέμε τώρα) των διεθνών φιλανθρώπων στην πολυβασανισμένη πατρίδα μας…

Μάθαμε ότι η πιθανότητα αποπομπής της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ είναι πλέον απειροελάχιστη (Θα μεγαλώσει βέβαια αυτός ο κίνδυνος όταν οι επικοινωνιακές ανάγκες των κοτσαμπάσηδων το απαιτήσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν έναν γενικευμένο κοινωνικό εκβιασμό)… Βεβαίως ο μπαγασάκος δε μας μαρτύρησε πως... 

Η «απομάκρυνση» αυτού του ενδεχόμενου, οφείλεται στις αγωνιώδεις προσπάθειες της συγκυβέρνησης των ανδρεικέλων οι οποία κατάφερε με τις πολιτικές της  να απαξιώσει σε τέτοια έκταση τη ζωή, τη δουλειά και τις εμπράγματες αξίες, προσφέροντας στα όρνεα υπηρεσίες πολλαπλά ικανοποιητικότερες από εκείνες που θα προσέφερε ακόμη και η τολμηρότερη συναλλαγματική ανισοτιμία.

Και αφού το παληκάρι τόνωσε με ενέσεις αισιοδοξίας σύμπασαν την επικράτεια, μας πληροφόρησε ότι: «Τώρα που η Ελλάδα έστριψε τη γωνία, απολαμβάνω τη δουλειά μου»…ΘΕΟΣ???

Πάμε λοιπόν τώρα εκεί στη γωνιά (Ψευτών και Κλεφτών)…
Προκειμένου να απολαύσουμε μαζί του το θέαμα μετά τη στροφή που με τόσο κόπο έφερε αυτός ο …εθνικός ήρωας και σωτήρας της πατρίδας.

Προσκλητήριο νεκρών: Απολογισμός: 3.500 δολοφονημένοι.
Προσκλητήριο ανέργων: Το 30% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
Προσκλητήριο αστέγων: Πάνω από 20.000 συμπολίτες μας κείτονται σαν τα σκουπίδια στους δρόμους μόνο της Αθήνας.
Προσκλητήριο απελπισμένων: Το σύνολο των Ελληνικών νοικοκυριών που στενάζουν σε καθεστώς κατοχικής εξαθλίωσης και υπό το βάρος των μέτρων της κυβέρνησης των ανδρεικέλων.
Προσκλητήριο υποσχέσεων: Άπειρες.. Ασύστολες… και με μηδενικό διαχειριστικό κόστος.

Άλλωστε αυτή την αλήθεια φρόντισε να τη θυμίσει στον εθνικό ήρωα και ο δημοσιογράφος του BBC που αηδιασμένος από την παρουσία του πολιτικού ψεύτη έσπευσε να του θυμίσει πως:«Ο ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου αναφέρει ότι «αυτό είναι μία υπόσχεση που έχουν ξανακούσει οι Ελληνες και πολλοί είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι θα τηρηθεί». Υπενθυμίζοντας το θυμό των Ελλήνων για τα μέτρα λιτότητας, αναφέρει μία τρύπα από σφαίρα στο παράθυρο του υπουργού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης. Ενας ξεκάθαρος στόχος προς το «μισητό» Υπουργείο Οικονομικών»… Τόση κι άλλη τόση είναι η ξεφτίλα μας!!!

Πάμε τώρα και στη μεθεπόμενη γωνία (Αφελών και Ηλιθίων)…
Προκειμένου να αγναντέψουμε μαζί με τον εθνικό ήρωα το φως που βλέπει αυτός και με τα δικά μας τα μάτια.
Τα χαράτσια που επιβλήθηκαν «αναγκαστικά» για τη σωτηρία της πατρίδας καταργούνται… Ποιος Θανάσης???
Οι μισθοί και οι συντάξεις που κατακρεούργησαν, επανέρχονται στα προ σωτηρίας επίπεδα… Ποιος Θανάσης???
Τα ακίνητα που δημεύθηκαν επί ημερών κατοχικής διοίκησης αποδίδονται στους παλιούς τους ιδιοκτήτες… Ποιος Θανάσης???
Τα ταμεία των ασφαλιστικών οργανισμών ξαναγεμίζουν με τις επιστροφές των κλεμμένων αποθεματικών που κουρσεύτηκαν από τις δυνάμεις κατοχής… Ποιος Θανάσης???
Όλες οι κατοχικές διατάξεις καταργούνται εν μια νυκτί… Ποιος Θανάσης???
Έκτακτο πακέτο συμμαχικών αποζημιώσεων αποζημιώνει το σύνολο των πολιτών για τις βλάβες που υπέστησαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής του κατοχικού εισβολέα… Ποιος Θανάσης???
Η δημόσια περιουσία που πλιατσικολογήθηκε δημεύεται και επαναποδίδεται για αξιοποίηση και για λογαριασμό της Ελληνικής κοινωνίας… Ποιος Θανάσης???

Και το σημαντικότερο όλων…
Οι δολοφονημένοι συμπολίτες μας ανασταίνονται με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και επιστρέφουν στις οικογένειές τους μέσα σε αναφιλητά χαράς και καθολικής ευδαιμονίας.

Επίλογος…
Οι δρόμοι της Αθήνας… οι πλατείες της Ελλάδας γεμίζουν από τα πλήθη των Ελλήνων πολιτών που πανηγυρίζουν τη μεγάλη μέρα που η πατρίδα επιτέλους σώθηκε από την καταστροφή, ενώ στην Πλατεία Συντάγματος έχουν στηθεί κρεμάλες και εκτελούνται ο ένας μετά τον άλλο οι δωσίλογοι που τόλμησαν να βάλουν το λαό μας σ αυτή την πρωτοφανή εθνική περιπέτεια. Το δίκιο αποκαθίσταται…

Και στο φόντο αυτής της μεγάλης πανεθνικής γιορτής…
Συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να απομακρύνουν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, τοποθετώντας στη θέση του την προτομή του Εθνικού Ήρωα Ιωάννη Στουρνάρα, με φόντο τα τρία εξαπτέρυγα της τρικολόρε συγκυβέρνησης που περνούν πλέον στο Πάνθεον των ηρώων αυτού του τόπου.

Με τις υγείες σας… Ξυπνήστε τώρα γιατί στην επόμενη στροφή θα πέσετε κάτω από το κρεβάτι...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom