Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ από τη σύλληψη 52χρονης καθηγήτριας για παιδοφιλία

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών συνελήφθη, τη Δευτέρα, από τους άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παιδοφιλία. Σε βάρος της  σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.

Μια υπόθεση που δε μπορεί να τη χωρέσει ανθρώπου νους. Η 52χρονη καθηγήτρια, που μιλά οκτώ ξένες γλώσσες και δίδασκε σε φροντιστήρια αλλά έκανε και ιδιαίτερα μαθήματα, είναι η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε σε διεθνή κινήματα υπέρ της παιδοφιλίας.

Από τις έρευνες των αστυνομικών έρχεται στο φως και η ύπαρξη ελληνικού κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας. Η αστυνομία μάλιστα έχει εντοπίσει πέντε από τα μέλη του!

Στην κατοχή της 52χρονης βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η καθηγήτρια έμενε στο κέντρο της Αθήνας. Όταν ο ρεπόρτερ του NewsIt πήγε στη διεύθυνση δε βρήκε σπίτι. Έμαθε όμως ότι σε κτίριο της περιοχής, στο όνομα της καθηγήτριας, έφτανε αλληλογραφία, αλλά εκείνη δεν την είχε δει ποτέ κανείς. Στη φωτογραφία, το κτίριο όπου έφτανε η αλληλογραφία της καθηγήτριας.

Πως έφτασαν στη σύλληψη
Όλα ξεκίνησαν από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας και ένα e-mail που έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο e-mail, η Ολλανδή δημοσιογράφος αποκάλυπτε ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω e-mail, και με την 52χρονη Ελληνίδα, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.

Η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους!

Ακολούθησε έρευνα (παρουσία εισαγγελέα) των ανδρών της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι της 52χρονης. Εκεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου
Εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών
Τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του

Η 52χρονη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της Ελλάδας.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους πολίτες πως για ανάλογα περιστατικά μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom