Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Φλερτάρει με τα ισόβια ο "φτερωτός" γιατρός

Δεκαετία του '70,μαθητές Γυμνασίου,θαυμάζαμε τον αθλητή ίνδαλμα της εποχής,το "φτερωτό" γιατρό!Ετσι αποκαλούσαν τότε οι εφημερίδες τον ήδη οδοντίατρο - πρωταθλητή Ελλάδας και Βαλκανιονίκη στα 100 μέτρα Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Τα χρόνια πέρασαν κι ο "φτερωτός" γιατρός με τις πολλές πρωτιές και τα μετάλλια στον αθλητισμό μεταπήδησε στο στίβο της πολιτικής.Από το 1981 και για 18 συνεχόμενα χρόνια Βουλευτής και στη συνέχεια,τρεις θητείες, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2010!

Και μετά ήρθαν οι καταγγελίες για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου,για να φτάσουμε στη σημερινή πρόταση του εισαγγελέα,"να κηρυχτεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση", στη δίκη που διεξάγεται με βασικούς κατηγορούμενους τον κύριο Παπαγεωργόπουλο και δύο ακόμα στενούς συνεργάτες του στο δήμο κι άλλα 18 άτομα.

Μια πρόταση που αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο ο πάλαι ποτέ "φτερωτός" γιατρός φλερτάρει επικίνδυνα με τα ισόβια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑLPHA  ακόμη και με ισόβια κάθειρξη κινδυνεύει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, , μετά την σημερινή πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να κηρυχτεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom