Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

H προκήρυξη για τη βόμβα στο Mall



Σήμερα το απόγευμα στις 17:55 αναρτήθηκε στο athens.indymedia.org/ η προκήρυξη με την οποία μια οργάνωση,με την επωνυμία "Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Άγρια Ελευθερία, Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων",μιλάει για ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική επίθεση στο Mall!
Τώρα τι είδους ανάληψη ευθύνης είναι αυτή ανωνύμως,το ξαναείπαμε,είναι σαν την πολιτική ευθύνη που αναλαμβάνουν οι πολιτικοί ανέξοδα κι ατιμώρητα.
Το κείμενο της προκήρυξης είναι ολόκληρο σεντόνι κι αν θέλετε να τη διαβάσετε πατήστε εδώ 

 Σε κάποιο σημείο προς το τέλος... συστήνονται γράφοντας:

"Είμαστε αναρχικοί, αντικρατιστές, και εχθροί της δημοκρατίας. Και αν η δράση μας καταδικάζεται από το πολιτικό σύστημα εμείς έχουμε από καιρό καταδικάσει το πολιτικό σύστημα στην καταστροφή του.

Θα βουλώσουμε το στόμα της κάθε ανεμοδούρας της καθεστωτικής αριστεράς και λοιπών συνωμοσιολόγων που μιλάνε περί παρακράτους και μυστικών υπηρεσιών προσβάλλοντας έτσι την μνήμη συντρόφων που έπεσαν μαχόμενοι όπως ο Λάμπρος Φούντας μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, ο Χρήστος Κασσίμης μέλος του ΕΛΑ, ο Χρήστος Τσουτσουβής μέλος της Αντικρατικής Πάλης και πολλοί άλλοι αγωνιστές του ένοπλου αντικρατικού αγώνα. Ας υπενθυμίσουμε επίσης πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται αιχμάλωτοι ή καταζητούμενοι του κράτους σύντροφοι που έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη της συμμετοχής τους σε επαναστατικές οργανώσεις (17Ν, Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Επαναστατικός Αγώνας) και πως όλες οι επιθέσεις που πραγματοποιούνται από αντάρτικες ομάδες αναλαμβάνονται με κείμενα. Οι πραγματικές παρακρατικές επιθέσεις όπως αυτές στην Ιταλία των περασμένων δεκαετιών πλήττουν σκόπιμα αθώους ώστε να αποτελέσουν σημείο συκοφαντίας και διαστρέβλωσης των επαναστατικών στοχεύσεων."

Και πριν την υπογραφή λένε :"Ζήτω η Αναρχία!"

3 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Έλα Δημήτρη μου καλησπέρα.
Δεν μπορώ να διαβάζω τέτοιου είδους διακηρύξεις ούτε φυσικά κα να τις σχολιάσω....Για πρόσεχε σε παρακαλώ ..... Με την αγάπη μου πάντα

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου το να τις διαβάζουμε δεν είναι κακό,το να τις πιστεύουμε βλάφτει!
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου,να είσαι καλά και συ.Καλό βράδυ!

Κώστας είπε...

Το μόνο που "βλάφτει" είναι να μην καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Τις αστειότητες περί ανωνυμίας προφανώς δεν σου πήρε και πολύ ώρα να τις σκεφτείς. Αν είχες τα καρύδια να πάρεις το ρίσκο που αυτοί αυτοβούλως πήραν μπορεί και να καταλάβαινες, αν σε βοηθούσε λίγο ο περιορισμένης δυνατότητας εγκέφαλος σου.

Τράβα συνέχισε τον ύπνο σου τώρα.

Read more: Go to TOP and Bottom