Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Γιατί δεν μιλάει ο κρεοπώλης; - «Προτιμά την φυλακή από το να βρεθεί σε χαντάκι»


Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το μπλεγμένο κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, περισσότεροι από 10 ανώτεροι και κατώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ήλθαν σ’ επαφή και ανέκριναν τον κρεοπώλη στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου κατά τις αλλεπάλληλες προσαγωγές του και μέχρις ότου εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 31χρονου.

Κοινό το συμπέρασμά τους: «Κρύβει πολλά ο κρεοπώλης από φόβο. Προτιμά να έχει μπροστά του μία δικαστική περιπέτεια και τη φυλακή, παρά να βρεθεί σε κανένα χαντάκι». Μάλιστα, εκπλήσσει η άποψη εμπειρότατου αξιωματικού που ανέκρινε επί μιάμιση ώρα τον κρεοπώλη: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος πυροβόλησε για να σκοτώσει συνάνθρωπό του ή ακριβέστερα ότι έκανε μόνος του κακό στον Μπάμπη».

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών εδράζονται αφενός στη μαρτυρία συγκρατούμενου του 50χρονου που τον άκουσε να λέει στον ύπνο του «Τι έκανες ρε μ…», την οποία συνδέουν με όσα είπε κάποια στιγμή στους ίδιους: «Μπορεί να έχω κάνει και εγώ μ…».

Ο γρίφος ενώπιον του οποίου βρέθηκαν οι ερευνητές έχει δύο σκέλη: Είτε μόνος του ο κρεοπώλης δολοφόνησε τον Μπάμπη (δηλαδή το «τι έκανες ρε μ…» απευθυνόταν στον εαυτό του), είτε η μ… που ομολόγησε ότι έκανε ήταν να οδηγήσει σε «ραντεβού θανάτου» τον Μπάμπη και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας να είναι άλλος.

Ο ανωτέρω γρίφος είναι έργο του ανακριτή Μεσολογγίου να διαλευκανθεί αύριο, καθώς στις 11 το πρωί, πρόκειται να οδηγηθεί ο κρεοπώλης ενώπιόν του για να απολογηθεί.

«Μόνο αν ο κρεοπώλης υπερβεί τους φόβους του θα μπορέσουμε να συνθέσουμε όλο το παζλ του θρίλερ από την ώρα που δεν έχουμε πτώμα» σχολίασε στην «Π» ανώτερος αξιωματικός, γι’ αυτό και δεν έχουν σταματήσει οι εκκλήσεις –και δη από την οικογένεια του Μπάμπη- να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν σκοτεινές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom